Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když dávali tento seriál pro nejmenší poprvé, říkal jsem si: "Ty vole, co je to za fény?" Nešlo mi do hlavy, proč tvoří pohádky o fénech. Skutečnost byla ale mnohem děsivější, nejednalo se o fény, ale o prasátka, býky, antilopy, psy a další známá zvířátka. Seriál se brzy stal favoritem mé tříleté dcery a mně nezbylo, než si některé díly vychutnávat neustále dokolečka. Nakonec mohu říct, že: "je to strašná prdel, ty vole." Je to bezelstné, miloučké, bez násilí a "zla", nepoučuje tou vlezlou formou, ale spíše jednoduše vysvětluje, a hlavně baví. Dovede spolehlivě rozesmát malé i velké. Ano, a je triviální. Zápletky jak z nosu. Tatínek nemůže najít brýle a tak je Pepina s bratrem Tomem hledají a nakonec se zjistí, že na nich tatínek celou dobu seděl. Hihihihihihi. Pepiny rodina nakonec sebou třískne o zem a strašně se tomu hihňá. Je to blbé až je to dobré. No, a mě teď čeká jen namalovat ty fény po celém dětském pokojíčku. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další útok na dětské mozky, který tentokrát ovšem není tak intenzivní jako v případě "Teletubbies". Nepočítáme-li šílené zpracování, mám namysli zejména animace, zbývá ke kritizování snad jen strašný scénář a dívka jména Pepa s bratříčkem, jejichž vzájemné pouto se blíží psychické tyranii. No dobrá trochu přeháním a možná kritizuji něco co mi rozhodně není určeno, ale ani moje pětiletá setřenka se u téhle hovadiny nebavila. Btw rozhodně to není roztomilé, ať žije Bořek. 10% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tatínkovo velké bříško suplující trampolínu budiž symbolem nelítostné dekonstrukce patriarchátu. Říhnutí, až se zatřese obrazovka, celá famílie na záda a smích! Určitě oblíbený animák Olgy Sommerové, ale až se za pár desítek let genderový vývoj překlopí v diskriminaci mužů, budeme si stěžovat a Peppa Pig půjde do trezoru! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je pořad určen pro děti předškolního věku a určitě tak od té doby, co teprve začínají vnímat televizi a pohybující se obrázky v ní, tak podle toho taky tak hodnotím. Za mě by to byla maximálně jen jedna hvězdička a i tak bych se musela přemáhat. Jenomže já si moc dobře pamatuji, jak dceru v tom nízkém věku tenhle pořad bavil. Je mi jasné, že kdyby mohly hodnotit děti, naflákaly by tam pět hvězd jen by to hvízdlo ... já teda, i přes své sebezapření, dám za děti hvězdy čtyři. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně mám díky Pepě občas klid, na druhé ta strašná animace a ukvičené hlasy mi rovnají mozkovou kůru. Britská engliš is better... Nečekal jsem, že dceři budu nutit pohádky jako 101 dalmatinů nebo Medvídka Pú, abych ji odtrhl od prasečí rodinky, kde je otec za toho největšího dementa. Děkuji pěkně. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ze všech dílů je stejně nejlepší Peppa v knihovně. Pro předškoláky ideální, polopatické, přehledné a milé. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hlavy v podobě dvoudírkatých penisů či sněžných děl, řeč proložená zvuky, vzešlými z rakoviny hrtanu, animace jednodušší, než Mesárošová.... haranty to baví. Bohužel. Nechápu, proč si děti do čtyř let věku neoblíbí péčko? Proč s nimi musíme čumět na fény? ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Prasátko pepina. Ou...už podle názvu to není moc lákavé. Viděl jsem pár dílu a kdybych to měl vystihnout upřímně, tak bych to označil za stupiditu. Jádrem seriálu jsou nesmyslné a hloupé příběhy, navíc doprovázené děsným chrochtáním členů rodiny prasátek. A po vizuální stránce je to stejně tak smutné. Doufám, že si děti díky této jednoduché animaci nebudou představovat opravdového "vepře" jako růžovou kuličku s trčícími špilkami (končetiny) a na hlavě s rypáčkem, který je tak obludně umístěn na čele. Omlouvám se za takové detailní popisy, ale je to tak. ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Skvělý animovaný seriál pro ty nejmenší diváky CHROCHT! o roztomilé prasečí rodince. Moc se mi líbí CHROCHT! převracení tradičních rodinných schémat - zatímco tatínek vaří CHROCHT! oběd, maminka pracuje na počítači CHROCHT!. Animace je hodně jednoduchá ale líbivá. Vždycky můžu umřít smíchy, když slyším jak rodinka mluví (asi jsem to od nich taky chytla CHROCHT!) :)) Mám pocit, že tento optimistický pohled na svět je pro malé děti ideální... CHROCHT!! :) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Prasátko Pepina, zkroucená štětina, zábavné převelice, smíchotů na tisíce, než se nazdáš je to v čudu, zas běžím zahánět nudu, až zas půjde v televizi, zbaví mne pochmurních vizí a ja rozradosten hned, poběžím dělat krajší svět." Dovolil som si citovať svoju českú pseudoobdobu, ale teraz trochu vecne a k veci. Pepinak, i keď na prvý pohľad môže pôsobiť odpudivo, infantilne a hrozivo, je vskutku výborným detským seriálom, ktorý dokonale spĺňa kritériá zábavy pre najmenších a, ako viem zo skúseností vlastných aj známych, dokáže zaujať a pobaviť aj vybraných dospelých (chovanci ústavov sa nerátajú). Vlastne je to taký malý televízny zjav, ktorý si nezaslúži dlhodobú pozornosť, ale na občasné spestrenie a zlepšenie nálady funguje priam zázračne. A to sa počíta. Kroch! 90% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Naprosto banální příběhy prasečí famílie, které se každým dílem doslova prochrochtají a na konci vždy společně spadnou na záda a chrochtají. A občas také chrochtají... ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Tohle by snad neměl hodnotit nikdo, kdo nemá malý děti a smysl pro humor. Tím pádem totiž nevnímá, že to má, vedle velice humorný, i naučnou složku. A teď si vezmu holínky a půjdu si zaskákat do louží. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nechutná animace, pitvořící se vepříci, a jejich dobrodružství je mlácením prázdné slámy. Jak se může prasečí holčička jmenovat Peppa? Copak nejsou pro prasečí holčičky vhodnější jména? ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Když jsem před mnoha lety někde poprvé zahlédl tenhle seriál, vyhodnotil jsem si jej jako šílenou hloupost, navíc výtvarně zcela tragicky pojatou. Pak se nám narodily děti a někde ve školce nebo na nějaké prázdninové akci se do Peppy zamilovaly. Od té doby jej čas od času sledujeme a já se tvůrcům v duchu poněkud omlouvám. Ono je to totiž nejen milé a pozitivní, ale navíc i velmi didaktické... Celkový dojem: 75% ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Animovaná mírumilovná "prasárna" pro děti mladšího předškolního věku (tak kolem tří let, plus-minus). Ty to pobaví a snaží se i něčemu přiučit a o lecčem poučit. A na mně mnoho příběhů a scének, jejichž vtipná nadsázka evidentně "pomrkává" na světaznalejší dospěláky, také vyloudily nejeden úsměv. Tak hurá do blátivé louže... chro chro :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to nemožné.." Je opravdu skoro nemožné najít duchaplný komentář.. Bizarní animace, svět na kopci, ani kopeček zábavy nemůže vyvážit ty hory stereotypů.. ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nemusela dívat, kvůli neteři, nikdy bych to dobrovolně nepustila. Naštěstí u toho můžu pít a tak piju, takže sledovat bandu tupých prasat je jakž takž snesitelné. ()

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama