Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbený seriál vysílaný na Discovery Channel, v němž si jeden rodinný příslušník objedná kompletní přestavbu a modernizaci automobilu jiného člena rodiny za asistence televizních kamer a samozřejmě bez vědomí majitele auta. Majiteli je auto štábem odtaženo, jsou nasazeni falešní pojišťováci a majitel dostane po dobu "vyšetřování" nějaké starší auto. A jaké je pak jeho překvapení, když mu jeho auto po týdnu přivezou, ovšem k nepoznání vylepšené tuningem... (blues)

(více)

Recenze (32)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Těžko se to kouká na pořad, kde Američani, o kterých si myslím, že jsou nešikovní jelimani, kteří ze školy ví jen to, co si kde v knihovně dohledat a na každou závadu mají specializovaný servis, předvádějí, že jsou to docela šikovní a chytří klucí. No, nebudeme z toho dělat kovbojku. To už bychom si taky mohli myslet, že kvůli Baywatch jsou všechny Američanky štíhlé a prsaté krasavice. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

So svojim Fordom som spokojný tak ako je. Nedokážem oceniť nič, čo sa týka tunningu. Absolutne nechápem ľudí, ktorí prepadli tomuto koníčku. Je mi jasné, že chlapíci z tejto reality show sú skutočnými majstrami vo svojom odbore. Nepopieram ani to, že ich finálne produkty sú nápadité, skutočne zaujímavé. Sú to zruční návrhári, remeselníci, výtvarníci, automechanici. Prajem im hodne zdaru, ale na ich televíznu show sa už viac pozerať nebudem. "Opravovňa vrakov" ma nebaví. * ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mě baví akorát začátek (vidět auto, které "ukradnou" k předělávce) a konec (tedy výsledné vytuněné, nablýskané autíčko). Pracovní vata uprostřed mě nijak zvlášť nebere... A štve mě to závěrečné bukvicovité objímání se s nadšenými majiteli vozidel - to si sakra nemůžou jen chlapsky potřást rukou?:-) "Orange County Choppers" mi přijdou o něco zajímavější a zábavnější, nehledě na podstatně větší variabilitu jejich výtvorů. 55% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je až k neuvereniu, dívať sa, ako napríklad vyše 40 ročný a 500 koňový Chevrolet Chevelle dostáva zbrusu nové vnútornosti a nástrek. Tomu už hovorím "Muscle Car". Autá sú vyberané a prerábané s vkusom, jemnosťou a s citom pre detail. Pán Foose a jeho partička sú proste ťažkí profíci a je to vidno. Trochu rušivo pôsobí Adrienne Janic, ktorá po dielni poskakuje a snaží sa o živé moderovanie, ale investor tam zrejme chcel mať aj nejakú krásku, tak budiž. Reakcie "dotknutých" osôb často nemajú ďaleko k slzám. Ostatne - nedivím sa. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Welcome to Overhaulin, when the owner gets tricked and the car gets tricked out" Celkem zajímavý ozvláštněný koncept mé oblíbené show s předěláváním a restaurací automobilů, kdy tou speciální věcí navíc je, že auto majitele je mu odebráno a předěláno bez jeho vědomí (většinou nějakým zajímavým prankem). Nicméně stopáž je naprosto šíleně a zbytečně natahována nepotřebnými vycpávkovými pasážemi a to vše je doplněno o velice otravnou a stejně tak zbytečnou pipku Adrienne. Díl má skoro hodinu a za to dostaneme jednu předělávku auta. Fast n Loud nebo Counts Customs mají stopáž výrazně nižší a stihneme zažít kupu srandy a několik předělávek aut. Proto hodnotím trošku níže, zaslouženými třemi hvězdami. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Vezmem starý auto a předěláme ho od základu tak, že vypadá jako nový. K tomu rádoby napínavá zápletka kolem zdánlivý krádeže auta, to všechno zamícháme a podáváme zastudena. Proboha, na tohle fakt lidi koukaj? Proč? ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Americká TV reality o prerábaní áut. Vlastne oni autá neprerábajú, ale komplet na súčiastku vymenia. Ani jeden z výsledných produktov sa mne osobne nepáčil. Prerábkam sa TV reality venuje až príliš podrobne a celková stopáž dielu je tým značne veľká, absolutne by stačila polovična - aj tak opakované zábery nudia, k tomu o ničom vtípky s majiteľmi áut na vyplnenie dlhej stopáže. Ale jednotliví špecialisti sú majstri vo svojich remeslách, to sa musí uznať. Hodnotenie: 40% ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle pořad! MIluju jak z malých kár udělají velké nabušené nablýskané káry. Je úžasný, jak udělají radost někomu, kdo celý život dřel a splní mu životní sen. Mohla bych na to koukat pořád. Je to dojemné a zbožňuju americký i další auta. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Je vtipné, že práve SK/CZ názov má v sebe slovo opravovňa, ktoré ako prizvukujú v každej epizóde títo mechanici neznášajú. Pre nich sú to totiž úplne nové kúsky. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně málo, co předvádějí hlavní protagonisté reality show s názvem Opravna vraků. Je vidět, že ne každý může d své dílny pustit kamery, respektive může, ale ne vždy z toho bude něco, co je použitelné pro pořad do televize. Navíc ty opravy nejsou v mnohých případech něco, z čeho by si člověk sednul na zadek. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Chip Foose je opravdový génius svého řemesla a já si nenechám ujít žádný z jeho výtvorů. Vůbec celá partička jsou pěkně těžcí frajeři a je radost se na jejich dovednosti koukat. Na celém pořadu mi vlastně vadí jedna jediná věc a tou je Adrienne Janic. Jako moderátorka je neuvěřitelně špatná a to její nadšené hopsání okolo pracujícíh montérů mě tam hodně ruší. Ale i přes tuto chybu se jedná o jeden z nejlepších Discovery seriálů a já můžu dál snít o tom jak jednou zmizí na týden moje felinka a Chip Foose mi místo ní dá nějakýho pořádnýho draka:-) ()

artas 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa mi tie americké šroty veľmi nepáčia, klobúk dolu za to čo s nimi dokážu za jeden týždeň urobiť. ()

herech 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ovšem krása. Sledovat takového mistra jako Chipa při práci je něco úžasného. Též práci celého Á týmu. S každým autem, které "ukradnou" dokážou skutečné divy. A to finále když je tam auto v celé své nádheře je prostě pastva pro oči. Navíc vymýšlí skvělé žertíky, kterými trápí své oběti. A moderátoři jsou taky výborní, stejně jako nápad natočit takový pořad. Těžko udělit méně než 5 hvězdiček. ()

Reklama

Reklama