Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vybledlá fotografie odkryje právničce Natalii Jonesové hořkosladkou, léta utajovanou minulost jejího zesnulého otce, významného kalifornského soudce. Zavede ji do rozlehlého kraje, kde ještě volně pobíhají koně, rodiny jsou vázány ctí a dosud existuje opravdu věrná láska. Je to ale také domov její energické nevlastní sestry Jess, o níž Natalie neměla dosud ani tušení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní limonáda o městské dámě, která podlehne kouzlu prostého venkovského života a samozřejmě také prostého vidláka se zlatým srdcem a zásobou instantních mouder. Jako jiné filmy tohoto typu je sice pohodově odpočinková, tentokrát však současně nepříliš zajímavá a scénářově chabá. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

To zas byl doják jak vyšitý, i slzička ukápla a emoce zapracovaly dojetím nad tou pěknou pohádkou o kovbojském princi Krasoňovi. Vážně to byl prima nedělní dopolední dryjáček pro mou citlivou dušičku. Škoda, že nemám podobného kostlivce ve skříni ve své rodinné kronice, určitě bych moc neváhala s vyjížďkou na ranč, aspoň na malou a třeba pracovní dovolenou...☺ ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Další ze sladkobolných příběhů o návratu k přírodě a svým kořenům, které jsou tak vděčné, ale zároveň tak těžko uvěřitelné. Možná, že někde na Zemi ještě jsou místa "bohem zapomenutá", kde lidé žijí čestně a spravedlivě, ale již pomalu přestávám věřit. Za hezkou přírodní scénérii, ničím neurážející příběh a víru - 3 hvězdičky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama