Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šofér Willard Fillmore je stále urážen a podceňován svou zlověstnou šéfkou Miss Crock. Toužící po pomstě, vyhledá svého nejlepšího přítele Rustyho, aby mu pomohl s šíleným plánem: ukrást Miss Crock jejího psího miláčka - vzácného pinče a za jeho navrácení žádat bohaté výkupné. Psík však uteče a vrátí se domů. Miss Crock si teď myslí, že je to její šofér, kdo byl unesen. Nezbývá nic jiného, než se obrátit na podivínského pohřebáka Grovera Cleavera, aby jim pomohl. Trojnásobné trable a legraci zažívá tahle trojka, když se snaží naplnit svaůj ztřeštěný podfuk. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Norm MacDonald proste nie je dobrý komik, ktorý vyťaží aj z mdlého scenára. Navyše Danny DeVito je tu už v časoch odkedy hráva len doplnkové role v horších (Čo horšie sa môže stať, 460 podozrivých) i lepších filmoch (Smoochy, Big Fish, Man on the Moon) a nie je tým uvoľneným DeVitom, akým býval. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Působí to jak nataženej, ne moc dobrej skeč z SNL. Jakkoliv Norma zbožňuju, tak je úplnej antiherec (i když to občas má něco do sebe), a Chappelle, jinak geniální komik, k téhle metě nemá moc daleko. Danny DeVito vypadá, že ho to nebaví. Vizuálně to působí skoro amatérsky, a ke konci už se ten film poměrně zásadně vleče, i když má jen 81 minut. Timing vtipů v podstatě neexistující, což je zarážející, protože málokdo má natolik precizní timing jako Norm, o Chappelovi nemluvě. Jasně, je tam pár smíchů, ale když Norma, tak radši jeho SNL dny, nebo vyprávění o Kojakovi...nebo cokoliv jinýho, jen ne tenhle film. Úplně se obávám Špinavé práce. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tahle nejspíš zamýšlená crazy komedie je tedy spíš značně creaky... :-( V tomhle filmu skřípe snad naprosto vše, od nedotaženého scénáře až po naprosto diletantskou režii a zoufale přehrávané čudlařské výkony herců všech postav i karakterů. To se jen tak nevidí, takhle promarnit námět s potenciálem na bláznivou komedii. Ideální pro milovníky všech těch různých >prciček< , upečených na míru pro masového troubu. Proč v téhle pitomosti vzal roli Dany DeVito, ví snad jen on sám. Každopádně je jeho jméno velký podfuk na diváky, kteří díky tomu očekávají přeci jenom poněkud kvalitnější produkci. Tohle dílko je však jen poněkud blbé. A bůh ví, že já miluju různé ty bizarní a ujeté filmové taškařice... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja smoliari z Pittsburghu, šofér Willard a jeho kamarát afro-američan Rusty, sa rozhodnú pre únos psa starej slečny Crockovej. Tá je majiteľkov prosperujúcej cukrovinárskej firmy Miss Crock, takže počítajú s bohatým výkupným. Lenže celá táto záležitosť s únosom sa samozrejme neuveriteľne skomplikuje. "Podvodníci" sú celkom znesiteľnou doobednou komédiou. Páčil sa mi tiež Danny DeVito v úlohe pohrebáka Grovera Cleavera. ** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Původně se měl snímek jmenovat Pittsburgh podle města, ve kterém se příběh odehrával. Dalším názvem, který byl ve hře, byl Ballbuster. (Terva)

Reklama

Reklama