Reklama

Reklama

Space Jam

  • USA Space Jam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho Veličenstvo a Jeho Králičenstvo - to je ale tým! Michael Jordan střílí, Bugs Bunny přihrává a celá kavalkáda hvězd z kreslených filmů Looney Tunes zaplavuje Space Jam. Parta Tune Squad vyzve Nerdlucky na basketbalový zápas, ve kterém se má rozhodnout, zda Looney Tunes zůstanou tady... nebo se stanou pouhou atrakcí ve vzdálené galaxii. Nerdluckové jsou ve výhodě, protože mají strašlivou tajnou zbraň - ukradli totiž umění největším hvězdám Národní basketbalové ligy jako Charles Barkley a Patrick Ewing. Ale to ještě není všechno, lidičky. Tune Squad má taky tajnou zbraň. A tou je ten nejlepší hráč na světě a v celém vesmíru! (Warner Home Video CZ)

(více)

Související novinky

O čem bude druhý Space Jam?

O čem bude druhý Space Jam?

22.10.2020

Na Twitter před pár dny unikla synopse pokračování Space Jamu, v němž legendárního Michaela Jordana nahradí basketbalista LeBron James. A zdá se, že filmové pokračování populární hrané i částečně… (více)

Druhý Space Jam má zelenou

Druhý Space Jam má zelenou

20.09.2018

Dvojka basketbalové komedie Space Jam se oficiálně hýbe kupředu. V hlavní roli vystřídá Michaela Jordana basketbalista LeBron James, asi nejzajímavější to ovšem je na producentské židli. Tam totiž… (více)

Space Jam 2 našlo režiséra

Space Jam 2 našlo režiséra

09.08.2018

Pokračování basketbalové komedie Space Jam, ve které se v roce 1996 objevil v hlavní roli legendární Michael Jordan, zdá se našlo režiséra. Studio Warner Bros. momentálně jedná s Terencem Nancem (An… (více)

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Reklama

Reklama