Reklama

Reklama

Battlestar Galactica - Série 4

(série)
USA / Velká Británie, (2008–2009), 16 h 13 min (Minutáž: 44–103 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Grace Park, Michael Hogan, Aaron Douglas, Tahmoh Penikett (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze (4)

modrapapaja odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již plně nesledovatelná řada. Tvůrci opustili jakoukoliv snahu o racionální děj, popř. vysvětlování záhad. Postavy pokračují v trendu z konce druhé řady, tj. chovají se nesmyslně a mění osobnost. Mluvíme tu o andělských bytostech, které chodí mezi lidmi a které se vypaří bez nejzákladnějšího vysvětlení. Druhá polovina řady je ještě horší než ta první. ()

Blowler 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím komplikovanější, tím lepší, že ano? Je to jako kdyby si mistr kuchař před důchodem řekl, že jeho vyhlášený steak už nemá šmrnc. Přesolíme, přepepříme, zasypeme podravkou a budeme podávat za studena s těstovinama. Ptáš se proč? Záměrně přeháním. BSG je kvalitní seriál a moc jsem si ho užil. Ani závěr si tak nízké hodnoceni nezaslouží. Jsem jen trochu rozčarovaný, jaký směr poslední série nabrala. S odstupem času se uklidním :) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Galactica doplula do cíle. Čtyřka je o trochu lepší než tragická trojka a závěr je naprosto parádní, přesto bych spíš než slovo "doplula" možná mohl použít "dokodrcala". ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama