Reklama

Reklama

Battlestar Galactica - Série 3

(série)
USA / Velká Británie, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 43–89 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Grace Park, Michael Hogan, Aaron Douglas, Tahmoh Penikett (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze (3)

modrapapaja odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již plně odpadní série. Diváci dle Nielsenových ratingů přímo prchali. Robotická armáda vystřílí během dne 50 miliard lidí a pak není schopná kontrolvat 40 - 50 000 hladových a nemocných uprchlíků. Ti jsou uvízlí na planetě asi proto, že nemohli skočit loděmi z atmosféry. Nevadí, Cyloni je nechají žít hned vedle těch lodí a oni pak do nich utečou a skočí pryč... z atmosféry. Admirál, starý a nedávno 2× do hrudníku postřelený muž, se nechá zmlátit skoro do bezvědomí v ringu od mechnika. jen tak. Zbytek děje nestojí ani za zmínku, tam jde doslova o stovky nesmyslů a trapností. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý ten příběh o válce lidí s roboty, kteří se jim vymkli z rukou, jako by tu už nesčetněkrát byl. Postavy jsou stále stejné, morálka je stále táž, kolaborace je stále nejpalčivějším problémem a co víc, víra v Boha není totéž co víra v Bohy. Spasí obě vedoucí linie dítě - bastard? ... Ne, jednoduše ne, nepotřebuju sci-fi interpretaci, abych si prošla hledáním vlastní odpovědi na otázky týkající se každé války a toho, jak moc své účastníky dokáže změnit k nepoznání. Navíc vyloženě nejásám nad zběsilým svícením, divokou kamerou a halucinogenní střihovou skladbou. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl bych neskutečně naštvaný, kdybych čekal celý léto na pokračování skvělý druhý série a dočkal se tohohle paskvilu. Kde je válka? Vždyť o tom je celý seriál! Místo toho řeči o víře, síle a já nevim o čem všem, že skoro čekám, že v závěrečné čtyřce přijde nějaký rytíř Jedi. Velký sešup dolů. Tvůrci očividně nevěděli jak pokračovat. O tom, že si logika dala dovolenou se raději nebudu zmiňovat. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama