Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Německý dokumentární cyklus o hlavních představitelích nacistické III. říše. (oficiální text distributora)

Recenze (97)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zde je možno se seznámit s lidmi, kteří byli na vrcholu moci v jednotlivých gestapáckých rezortech. Dozvídáme se o jejich životě, a co předcházelo tomu, než se dostali na tyto vrcholné posty. Jde o zajímavé sondy do životů těch osob, které měli nejblíže k vůdci, a ovlivňovali výrazně průběh II. světové války. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Těhle 12 bastardů své doby se nemělo nikdy narodit!!! Pardon 12, jeden a to ten hlavní nám samozřejmě chybí, všichni víme koho myslím. Chtěli moc nezbylo jim nic a po nich jen potopa. Doufám že se tam dole pěkně smaží a snima všichni jejich oddaní sluhové a sympatizanti. Super seriál ze kterého se mi chtělo mimo jiné zvracet! ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že seriál vznikl. Je tu spousta zajímavých záběrů a vůbec rozkrytých souvislostí. Časová linka cesty hitlerovců k moci je poměrně dobře vystavěná a podepřená fakty. Jediné mne mrzí, téměř nikdo z blízkých spolupracovníků těch hlavounů neřekne, že svou práci dělal rád a s nadšením, že to byla velká a krásná doba. A to pro ně určitě být musela, i když pak přišla deziluze a pád do sraček. Jediný člověk, který na rovinu přiznal tu náklonost, byla vlastně Lída Baarová. Takže za tu jednostrannost dávám jen 60%. ()

albiebennett

všechny recenze uživatele

Seriály zde nehodnotím, ale tohle jednoznačně nejlepší dokumentární série z 2. světové války. Opravdu skvělé představení nejnebezpečnějších lidí minulého století. Žádnému dílu nelze nic vytknout. Člověk po tomto shlédnutí nemůže házet nacisty do jedné hromady. Je třeba rozdělit nechutný hajzly jako byl Bormann, Freisler, Eichmann a především Mengele, fanatický magory jako byl Himmler, Hess nebo Goebbels, idiota jako byl Ribbentrop a velmi inteligentního Speera, který u Norimberského procesu opravdu vybalil karty na stůl. Celá série je impozantním náhledem do zvěrstev minulého století. ()

MASH_4077 

všechny recenze uživatele

Odmyslele nekolik nepresnosti, ktere nejsou pro pribeh a hlavne pro vzkaz podstatne a dostavame velmi zdarile dilo. Hlavni je myslenka, ktera je nam velmi dobre predavana. Ukazuje se nam, jak vlastne podprumerni lide se sesli a vytvorili neco, na co si musme dat pozor, pripominat si to, aby se podobna vec neopakovala. Napisu to jeste jednou: nejde o data, ale o pochopeni, proc a jak to ti lide mohli delat. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama