Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátce poté, co policie objeví vraždu tří kamarádů, policejní inspektor Wallander zjistí, že jeho přítel a kolega Svedberg je mrtvý. Wallander zpočátku věří, že se Svedberg zabil sám, ale brzy odhalí vazby mezi Svedbergem, třemi přáteli a čtvrtou osobou, mladou ženou v ústavu pro duševně choré. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo takový spád a napětí, že jsem tomu odpustila i ten konec. :o) Přemýšlím, v čem jsou severské detektivky tak jiné? Většinou mají šťávu, vydařené zápletky a žádná hluchá místa. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Málo platní, tohle Švédové umějí. Ať hraje Wallandera Kenneth Branagh nebo tento méně známý Švéd Rolf Lassgård, pořád je to poctivě a promyšleně vystavěný příběh s psychologickým ponorem, o jakém se většině amerických krimi dramat tohoto typu nesní. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Skandinávské detektivky můžu. Je to něco nového a hlavně je to většinou dost dobré. Tenhle film je příkladem toho, že není všechno zlato, co se třpytí. Tahle krimi je nudná, má neskutečně stupidní děj a nenajde se v ní nikdo, kdo by byl sympatický. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Stejná rutinní bramboračka jako většina produkce pánů Nesbo a Mankell. Navíc představitel Wallandera, nudný strejda - to si můžou dovolit jen výjimečně silné a dobře natočené předlohy. ()

Reklama

Reklama