Reklama

Reklama

Zmražená pojistka

  • Česko Nekonečná bílá (více)

Obsahy(1)

Agent cestovky z Aljašky jménem Paul (Robin Williams - Insomnie, Táta v sukni) má za to, že konečně našel řešení svých finančních potíží a to v podobě zmrzlého těla, které náhodně objevil. Podmraženou mrtvolu vydává za svého dlouho ztraceného bratra Raymonda, aby vytřískal peníze z pojistky. Jeho plány ale naruší snaživý pojišťovák a dva nájemní zabijáci. Tato mrtvola je žádané zboží. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

joohan

joohan (hodnocení, recenze)

koupil jsem dvdčko za stovku a ten večer shlédl dvakrát a usínal na soundtracku. Snad jediný film který dokázal vystihnout skutečné reálie, život a postavičky bláznů a samorostů žijící v odlehlých oblastech až bolestně dobře, zde totiž život bývá skutečně ostře tragikomický, kontrastní, kde si člověk sahá na dno psychických a fyzických sil. Pro mě film nabitý emocemi a napětím jako málo dalších + jako bonus znamenité audio od Eels, což celou nestálou, existenciální náladu filmu ještě více podbarví. Nedovedu si představit lepší výběr hudby. Zkrátka silná kombinace, zajímalo by mě jak moc se ve filmu otiskly autorovi osobní zkušenosti. Člověk který v podobném prostředí nebyl a nazakusil asi nepochopí, za mě určitě jednu hvězdičku přihodil sentiment.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

3 krat som u toho zaspal takze moc ani neviem co sa tam dialo ale co som videl bola nekonecn nuda.. a same trapne sceny.. jedina postava ktora ma rozosmiala bola robin williamsova manzelka. inak tupi film ,, ale na ten kratky spev Alsion lohmanovej v aute nezabudnem stale to mam predsebou.. bola taka mila ze malsom chut objat televizor

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Na DVD od PALACE PICTURES sa v českom dabingu tento film volá NEKONEČNÁ BÍLÁ. To je informácia pre "experta" ktorý by tento názov chcel opäť vymazať.

numi

numi (hodnocení, recenze)

to Chuckerio: A proč ve filmu byla Alison Lohmanová jako spiritualistka? Třeba proto, aby film nebyl jen tupě divákovi hozen na stůl, ale aby nám byly na stůl předloženy taky motivy chování jednotlivých postav? Proč je ten pojišťovák tak lačnící po úspěchu? Proč je tak úzkostlivě zahleděný do své kariéry? Odpovědi najdeš právě jen a pouze v postavě, bez které by tenhle film moc nefungoval... Měj se.

numi

numi (hodnocení, recenze)

Skvěle jsem se pobavil a zavzpomínal na staré dobré Fargo. To "bullshit" z úst Holy Hunterové při pohřbu mě dokonale odrovnalo... Ať žijou veselé pohřby... ;o)

 (hodnocení, recenze)

Nebýt Holly Hunter a těch dvou týpků v jejím domě, tak bych se ani nedodíval. Harrelson a Williams mi v tomhle filmu přišli tak nějak nadbyteční. No, moc jsem nepochopil, jakou souvislost v tomhle filmu měla ta borka z té "0609" - zase nějakej pokus o vytvoření pseudofilosofické roviny typu milujte se a množte se? Abych to jen nepoplival - nesmím zapomenout na hudbu - jestli z tohohle filmu bude něco fine, tak to určitě bude OST. Každopádně tomuhle filmu dávám jen dvě **. A myslím si, že to je tak akorát.

Reklama

Reklama