Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (371)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt hodně dobrá komedie s jedním z nejlepších soundtracků co znám (od Rammstein přes Wu-Tang až po Boba Marleyho) OH YES. Method Mana mám hodně rád a Redman s jeho opičíma ksichtama je v pohodě. Prostě super zábava. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Intro - How High: The Soundtrack ,2. Part II - Redman ,3. Round And Round Remix - Method Man ,4. Cisco Kid - Redman ,5. America's Most - Redman ,6. Yes Sir, Dean Cain, Sir (Skit) - How High: The Soundtrack ,7. Let's Do It - Redman ,8. We Don't No How 2 Act - Redman ,9. Who Wanna Rap - Streetlife ,10. Fine Line - Saukrates ,11. N 2 Gether Now - Limp Bizkit ,12. Party Up (Up In Here) - DMX ,13. What's Your Fantasy - Ludacris ,14. Da Rockwilder - Redman ,15. I Love NWA (Skit) - How High: The Soundtrack ,16. Bring Da Pain - Method Man ,17. How To Roll A Blunt - Redman ,18. All I Need (Razor Sharp Remix) - Method Man ,19. Big Dogs - Redman ,20. How High Remix - Redman , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napad sice fajnovej, ale jinak to je fakt silena kokotina s bandou uchylnejch postav delajicich uchylny veci. Ale musi se uznat, ze ma film slusny tempo, solidni vtipy a hlasky a dvojka hulicu v hlavni roli jsou jedni z nejsympatictejsich cernochu, co jsem ve filmu videl. A prave diky Method Manovi a Redmanovi to je hodne solidni komedie, kterou uz jsem videl nekolikrat a vzdy skvele pobavi, navic ma paradni soundtrack. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná "huličská" komedie, která navíc nezapadla do škatulky "teen" a možná právě proto není zas až tak moc úspěšná, ale mě se líbila moc..... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kultovní film pro konzumenty marihuany v jakémkoliv podání. Kluci ve třídě, ortodoxní huliči se jím velice rádi nechali inspirovat a dávali si svoje doušky veselí o stošest. Škoda, že v celém filmu se nevyhulí ani jeden model, ale postačí doutník, který mu je velice podobný. :-D... Tenhle film se musí brát s nadsázkou a číst tady komentáře stylu "tohle může bavit jen diváky tmavé pleti", je trochu nemístné. Film má velice vtipné scénky, u kterých se za břicho popadat nebudete, ale o nudu také nezakopnete. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů opravdu nesnáším. Opravdu, opravdu moc. Nesympatičtí herci, coolovost za každou cenu, velmi podivný příběh. A nuda. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vyhulená komedie o neobvyklých příhodách dvou obvyklých amerických mladíků, kteří se chtějí dostat na vysokou. Ja jsem se výsostně bavil, protože Method Man i Redman jsou skvělý komici a ty jejich šílený příhody jsou fakt na palici. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že filmov o húlení nie je až tak veľa, je len pár, ktoé patria k tej lepšej časti. Tento pokryvkáva tak na hranici. Je to síce snažiaci sa guľomet nahúlených vtipov, no tie nemôžu utiahnuť celý film. Celkovo však poteší, no znova zhasne ako iné filmy na jedno zhliadnutie. 65%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl (díky okolnostem) na dvě části, takže tady opravdu můžu říct: První byla daleko lepší, (4/5) než druhá (2/5), ta už se jen vezla. Celkový dojem? Zajímavá komedie, námět je neokoukaný, jen bych uvítal trochu nepředvídatelný konec. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela sranda. Originální děj to jistí. Prostě komedie, která je postavena na velmi oblíbeném způsobu trávení času, totiž kouření trávy. Co k tomu více dodat? Ač nejsem příznivcem kouření jointů, tohle byla sranda a já se celou dobu filmu bavil. Můžete na to mít názor jaký chcete, ale nelze popřít fakt, že tahle komedie se snaží odlišit od těch ostatních svou originalitou. Takže to je za tři hvězdičky, protože sorry, ale jsou i lepší komedie. Ale i tak považuji za úspěch, že komedii o zhulencích a hulení dávám tři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama