Reklama

Reklama

Recenze (7)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nejnedoceněnější animovaný seriál nejen klasického Cartoon Networku, ale i celé historie. Inteligentní polodospělá sociální satira ve stylu Rockyho a Bullwinkla, jen v jiné době. Animace je ošklivá, ale své kouzlo to má. Pustil jsem si to po těch letech na YouTube a bavilo mě to víc než tehdy. :) ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Skvělý animovaný seriál stavící svůj humor na absurditách a slovních hříčkách. Ovce se snaží uživit ve městě, zatímco jej pronásleduje Farmář John, protože se mu stýská, generál Specific, protože potřebuje zrovna tuto konkrétní ovci pro svůj ovcí poháněný paprskomet, zlá holčička Líza, protože chce svého domácího mazlíčka na mučení - tedy vlastně na hraní, a lady Richingtonová, která má pudla, do kterého se ovce zamilovala, jenže lady Richingtonová ovce nenávidí a je velmi zručná se svou ocelovou parukou. Do toho všeho padají nesmyslné reklamy typu "Bowlingová koule ve spreji" a to vše komentuje a vypráví vypravěč, který se občas stane i součástí děje. Bohužel, nakolik byla první série svěží a nápaditá, druhá série seriálu je spíše průměrná, hodnocení tedy ve výsledku lehce snižuje. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Některý slovní hříčky až trhají bránici, například Buffoons, Great Scott, oxymoron - the power of an oxe. No a na závěr samozřejmě Ranting Swede. Snad nejulítlejší cartoon co znám (možná ještě Courage the Cowardly Dog) ()

Reklama

Reklama