Reklama

Reklama

Kobra 11 - Nasazení týmu 2

(seriál)
  • Německo Alarm für Cobra 11 - Einsatz für Team 2
Německo, (2003–2005), 9 h 19 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Julia Stinshoff, Hendrik Duryn, Charlotte Schwab, Gottfried Vollmer, Dietmar Huhn, Carina N. Wiese, Erdogan Atalay, René Steinke, Heinrich Schmieder (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(11)

Obsahy(1)

Dálniční policie má stále plné ruce práce, přestože mají novou posilu - Julii Stinshoff a Hendrika Duryna. (oficiální text distributora)

Recenze (74)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní herci si chtěli odpočinout, tak je nechali těžce zranit a na jejich místa pozvali další dvojku, která je mi krajně nesympatická, neumí hrát (jako většina němců) a do seriálu se absolutně nehodí. Jediné co potěší jsou další zničená auta...ale už ani příběh nemá čím překvapit a začíná se objevovat to, že tvůrci perou již podruhé vyprané prádlo...a plno věcí si kopírují z originálu. (11 %) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Tady se alespoň můžete přesvědčit, že původní Kobra 11 má min. charizma, když už nic jiného. Jinak nic nového, sešrotované auta, zničená dálnice (dokonce i několik budov a mostů a nájezdů). Hloubku v tom nehledejte ale už to začíná nudit. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Rána do tváře všem, kteří tvrdili, že Semir je to nejhorší, co potkalo televizní tvorbu. Je snad libo Julii a Hendrika? ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Auta létají vzduchem.. To je ale šrotu v každém veledíle, co ??? Škoda těch aut a toho času... Jímá mě podezření, že seriál je skrytým testování na CRASH testy, to jinak není možný... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ja si myslim, ze tohle bylo lepsi, nez norm. kobra, kdyz uz ne v nicem, tak aspon v tom, ze je tam jako hlavni hrdinka zenska. Je to takove doplneni a prestreni. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Slepá ulice perfektního seriálu. Naštěstí se natočila jen jedna série, takže "Dempsey a Makepeaceová" v rychlých autech se v seriálu spíše jen mihli.;-) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní chybou je změna dvojice. Semir + nějaký jeho parták - to je největší kouzlo na kobře 11. Tohle ne. I příběhy jsou slabší, ikdyž po akční stránce to bylo celkem slušné. Tak hodnotím jen na 65% = *** ()

Reklama

Reklama