Reklama

Reklama

Inspektor Leclerc

(seriál)
  • Francie L'Inspecteur Leclerc enquête (více)
všechny plakáty
Francie, 1962, 39x26 min

Kamera:

Marcel Combes

Hrají:

Philippe Nicaud, Jacques Herlin, André Valmy, André Oumansky, Jacques Marin, Robert Porte, Odile Versois, Jean-Pierre Kalfon, Daniel Emilfork, Jean Tissier, Jean Deschamps, Joël Séria, Dora Doll (více)
(další profese)

Recenze (6)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Asi první mnohadílný francouzský krimiseriál uváděný v naší TV pod názvem "Inspektor Leclec", což bylo někdy v r. 1964-5, pokud si dobře vzpomínám. Celý seriál má 39 dílů, ale mám pocit, že všechny epizody nebyly tehdy uvedeny. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Inšpektor Leclerc je jedným z tých zabudnutých seriálov, ktoré vysielala Československá televízia a mali slušný úspech aj u nás ( seriál točili v rokoch 1962 a 1963, u nás sa vysielali niektoré časti od roku 1964 ). Seriál mal 39 samostatných častí, trvali necelú polhodinu a bol čiernobiely. Inšpektor Leclerc bol šarmantným detektívom, vyznačoval sa humorom a príbehy mali slušný spád. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Inspector Leclerc byl prvním (z mála seriálů), které jsem kdy viděl. Dívala se na něj celá rodina (mně bylo deset). Dílů jsem viděl samozřejmě jen pár, protože to nezáleželo jenom na mě, ale na mém chování ve škole. Přesto musím říct, že rodiče byli v tomto případě dost benevolentní. Na další detektivní seriály (Colomba, Poiroty atd.) jsem se už nedíval, alespoň ne pravidelně. Leckerc se tedy stal nedostižným prototypem. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

První detektivní seriál který měl velkou sledovanost i díky tomu,že tv byly pomalu v každé domácnosti a lidé už měli všelijakých budovatelských snímku dost a proto přijali s velkým nadšením něco jiného.Hlavně ženy hlavního hrdinu.Opravdu byl k sežrání :-) ()

Maskati 

všechny recenze uživatele

Inspektor Leclerc byl famózní seriál, před nímž a po něm nebylo dlouho nic. Fascinoval mě absolutně ten začátek každého dílu: jede policejní auto s houkačkou a před ním dva poldové na motorkách a pak je záběr do kanclu, kde Leclerc zvedá telefon a koulí očima, jak sleduje hodiny a okolí. Prostě fantazie! Hlavní hrdina byl i pohledný chlap a mělo to docela spád. Pamatuji se na jeden díl, který se jmenoval Blondýnka a jak mu nakonec spadla blond paruka a byl to chlap. Rád bych to ještě někdy viděl..... ()

Reklama

Reklama