Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čo sa stane, keď sa k životu po troch tisícoch rokov preberie múmia faraóna? (oficiální text distributora)

Recenze (30)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Další libovka mého dětství a, veřte nevěřte, člověk se při tom dokonce i něco naučil! Kdo má děti měl by jim místo těch dnešních ho*adinek z disny čenlu pouštět pohádky z Fox Kids a udělá jedině dobře. Vězte, že mě stačily vědomosti nabyté z tohoto seriálu (a pár knížek pro předškoláky :D) na výbornou z učiva o mytologii starověkého Egypta na ZŠ. Učí humornou formou ikdyž sám musím říct že dětskýma očima jsem přehlížel veškeré vady animace i dabingu... ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se rozhodl podívat, jak na tom současná animace je a zkouknul jsem pár částí na jetix (předtím Fox kids) a musím přiznat, že se dostavilo mírné rozčarování. Dokážu sice pochopit věkovou hranici, tvůrci jasně určenou, i tak se však nemůžu odprostit od dojmu, že to mohlo být natočeno daleko lépe. Od úvodní písně až po postavy je to hodně podprůměrná zábava (téměř všechny postavy jsou vykresleny hodně nedokonale) a příběhy, no, možná. Celkově si však myslím, že na starší animované pořady (třeba Spider-Man) to nemá ani náhodou. ()

LordMalak 

všechny recenze uživatele

Tento animovaný seriál je o oživlé mumii malého faraona Tutensteina. V podstatě se jedná o sérii jeho potíží, které většinou sám vyvolá a pak musí zachraňovat situaci. A v tom vidím klad tohoto seriálu. Malého Tuta bych viděl jako dítě, které se považuje za střed vesmíru a čeká, že si jej bude okolí neustále všímat a věnovat se jeho potřebám. Když tomu tak není, začne se nudit a zkoušet se zabavit samo. A ne vždy to musí skončit dobře. Na pozadí egyptské mytologie je tak kromě historie předáváno i určité ponaučení (o zbytečnosti žárlivosti...). Jen nevím, jestli to v tom malé dítě uvidí. ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství malého arogantního faraona a jeho dvou přátel, Cleo a Luxora, jsem měl jako dítě v oblibě. Možná k tomu přispívá i fakt, že v dětství jsem strašně žral egyptskou mytologii, takže mě zdejší šarvátky proti Setovi či Apep velmi bavily. . Nyní už poznání slabší, i přesto můžu mladšímu publiku jen doporučit. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Název pořadu vznikl spojením jmen Tutanchamon a Frankenstein. (Vitox)

Reklama

Reklama