Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (501)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tady už nám až nebezpečně přibylo děje, mytologie celé frenčízy, ale opět to jediné, co zůstává i nadále koukatelné, jak latexová Kačka v hlavní roli. Škoda, že už přibylo i barev, vidět tu její milostnou scénu opět v kovově modré by bylo zajímavější. A Dereka Jacobiho si i v paměti nadále raději ponechám jako Claudia. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Překvapivě lepší než první díl... Wiseman jako režiséř nijak nevyrostl, ale jeho scenáristické alter-ego si dává tentokrát mnohem větší pozor a mezi vykrádačkami Terminátora stihne pobavit decentními akčními scénami i mytologií věčného souboje mezi upíry a vlkodlaky. Není to žádný zázrak a první i druhý Blade nakopou Underworldy prakticky v jakémkoliv ohledu, ale tahle "evoluce" fanoušky určitě neurazí. Ať si klidně Wiseman natočí trojku... po Hollywoodu se totiž momentálně pohybují mnohem větší packalové než on. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Sladká prechádzka atelierom Kate-iných kriviek okorenená cool vampire tematikou s tonami modrého filtru. Bola by to dokonalosť sama!!! - no neschopnosť americkej produkcie pochopiť, že pre použitie cudzích jazykov vo filmoch je potreba ludí s rodenou mluvou ma privádza do šialenstva. ...Nie, oni tam radšej natlačia američana, ktorému dajú text preložený zo slovníku, alebo najnovšie z google translater :D infinitive 4ever! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Danny McBride .. Prodloužená stopáž pro původní Underworld. Jen s přidáním více historie, mytologie, tmavějšího kamerového filtru (kamera se celkově povedla), latexu, lásky a sexu .. Jinak je to neinvenční (třeba nejen závěr kopírující Terminátor: Den Zúčtování, apod.), ničím překvapivá blbost a ani vzrušený výraz Kate Beckinsale tomu už více nepřidá. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

První díl byla jen debilní mlátička inspirovaná Matrixem a Bladem a kdoví čím ještě. Druhý díl je inspirovanej prvním dílem, jenže je hloupý, předvídatelný a tuctový víc, než je v normální společnosti záhodno. Nevyplatí se na něj dívat ani poprvé, natož to někdy zopakovat. Kate Beckinsale je naprostá tuctovka, kdyby na sobě neměla tuny mejkapu a vlasovýho gelu a barvy na vlasy, nezůstalo by z ní nic, protože všechny tyhle šminky jsou to její hraní. Příběh dvojky je jako obvykle akčnější, no není zábavnější. Akce je divná, prostě je. Nic víc. Nikdy si člověk neříká: Uhni kamaráde, jde sem vlna! Možná je to tím efektním jednáním, efektním mluvením drsňáren, efektními rvačkami, efektními úhly snímání, efektním vším. Takové přehršle efektů se pro mě stalo spíše velkým defektem. Neškodilo by vůbec ubrat na tricích, barevných filtrech, speciálním mejkapu, lesklém koženém oblečení..., a přidat pár docela obyčejných snímků. Plus vyměnit scénáristu (já vím, já vím, režisér=scénárista by dostal menší plat). Když si představím, že tenhle magor teď točí Smrtonosnou past 4, chce se mi strachy zalízt pod peřinu. A nejhorší ze všeho je příběh, který se plácá někde v bahně mezi pijavicema. Herci (a že to jsou panečku kapacity - Derek Jacobi, Steven Mackintosh) nestihnou málem odehrát svůj part(e a už je někdo picne, kousne, probodne. Od filmů tohoto typu, čili čistě na oko akčního horroru, se nedá čekat žádná inteligence, jenže co je moc... (například si všimněte absence jakéhokoliv přetlaku vody, když se zvedají těžké nerozbitné žulové dveře) Příběh je prostě slepenec různých scének, navazujících na sebe jen čistě s největším úsilím. Po hodině a půl tohoto filmu jsem si připadal stejně šílený, jako by byl ve skutečnosti ten šest století v kovové bedně zavřený William Corvin. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Vzhledem k natáčení v Maďarsku se na scéně často objevuje nápis „Vigyázat“, což v překladu znamená „Varování“. (imro)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama