Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

gootchy 

všechny recenze uživatele

Krávy řídí auto, krávy řídí čopry. Píšu krávy a oni to jsou vlastně voli s vemínkama:)). Vykašlete se na animaci, vykašlete se na příběh a užívejte tuhle ujetinu. Je to infantilní, to přiznávám, ale nad tímhle dílem nemusíte přemýšlet, tahle věc je na oddych ne na Oskara. Někdy musíte dát filmu šanci, a nesoudit podle obalu. Je to rozhodně lepší než nějakej podělanej Příběh žraloka. Mooooooooooooooo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Od Oedekerka jsem viděl všechny kinofilmy a na tenhle animák jsem se vážně těšil. Předpokládal jsem, že v něm režisér popustí uzdu všem svým šíleným nápadům, které v hraném filmu realizovat nemohl. Bohužel jsem ale dostal strašně nakreslený, nezáživný a nevtipný film, který jsem dokoukal leda tak z povinnosti. 30% ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

S tou animací tedy žádná sláva. Charakterově velmi slabá, leč hodně opráskaná rádoby pohádka, která ani tak nestaví svůj vlastní zájem na to nejjasnější světlo. Kdo klade na Barnyard velké očekávání bude nejspíš zklamán, ale ustát se to dá. Nějaký ten světlejší moment se rozhodně najít dá, to né že ne, ale jenom to všechno až příliš sálá plastikou až hanba. Jednotlivé postavy jsou spíše pro srandu, tím myslím jejich účel a konání. - 4/10 - ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrný animovaný film, který svou animací v dnešní velké konkurenci podobných filmů, ani moc nezaujme. Je pravda, že se zde našlo několik povedených bláznivých scének, jako třeba jízda v autě, a zajímavých štěků, ale celkový příběh nebyl nikterak silný. Celkový dojem z filmu navíc kazí fakt, že býci měli vemena. To opravdu tvůrci nedali a celkem se svými znalostmi ztrapnili. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechno mi ještě před pěti lety přišlo pěkný, i když vemenový býk mě sral už tehdy. Děj je napsaný pro mateřinky a nevyvážená animace mu moc nepřidává. Ale jsou tu i chvíle, kdy se musíte smát chtě, nechtě: vyžraná rapec krysa alá Shaggy, opakovaná anestézie pro farmáře nebo gangsta zvířata. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)

Reklama

Reklama