Reklama

Reklama

X-Men: Poslední vzdor

  • USA X-Men: The Last Stand (více)
Trailer

Mutanti  – bez Jean Greyové (Phoenix), která zahynula v jezeře, a bez Scotta Summerse (Cyclopse), jenž se její smrtí trápí – trénují simulaci boje s lidmi. Eric Lehnsherr (Magneto) je stále na útěku. Vědcům se mezitím podaří vyvinout v laboratořích Worthington lék na potlačení genu X. Jeho zdrojem je mutant Jimmy (Leach). Profesor Charles Xavier s Ororo Munroeovou (Storm) navštíví doktora Hanka McCoye (Beasta), mutanta a ministra pro záležitosti mutantů, který jim o léku vypráví. Americký prezident pronese projev před laboratořemi, které lék vyrábějí. Je přesvědčen, že může mutanty osvobodit. Storm je rozhořčena. Tvrdí, že nejde o lék, protože nejsou nemocní. Řada mutantů je odhodlána proti medikamentu bojovat.  Cyclops ve svém žalu odjíždí k jezeru a slyší, jak ho volá Jean. Když se to profesor Xavier dozví, pošle k jezeru Wolverina a Storm. Najdou Cyclopsovy sluneční brýle a živou Jean. Xavier brzy zjistí, že v rozdvojené osobnosti Jean převládl Phoenix bojující za svobodu. Zabila Cyclopse, který ji miloval. Když se Jean probere, žádá Wolverina, aby ji zabil, než ona zabije někoho jiného. Wolverine to však odmítne.  Když se Raven Darkholmeová (Mystique) po výstřelu stráže změní působením léku v člověka, Beast obviní prezidenta, že si lidé udělali z léku zbraň. Prezident je však přesvědčen, že někteří z mutantů představují hrozbu. Magneto začne v ilegalitě budovat armádu. Protože je Jean opravdovou hrozbou, vydají se Xavier s Magnetem za ní. Jean však Xaviera zabije. Magneto si ji odvede do vojenského tábora v lesích. Nechce ji omezovat. Oznámí, že boj za svobodu mutantů začíná... (TV Prima)

(více)

Recenze (952)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ako hollywoodska eye-candy zábava pre mladé publikum bez chyby, ako pokračovanie Singerovych X-Men 2 ale smutné. Brett Ratner je nadšenecký filmár, fanúšik do pekných obrázkov, efektov a filmových hrdinov, no na zmysluplnosť látky, ktorú pred ním načrtol Bryan Singer, je príliš povrchný a detský. Postava Juggernauta (Vinnie Jones) a občasné logické prešľapy akoby vypadli z hernej adaptácie Paula W.S. Andersona a film má skôr než k svojim predchodcom, bližšie k Fantastic Four. V mojich sedemnástich, kedy som zbožňoval Commando lebo sa v ňom "neustále niečo dialo", by som mal X-Men: The Last Stand najradšej z celej série. P.S.: Keby Singer ich nadupaný scenár doplnil o "svoje veci" a sám si ich natočil s vážnejšou tvárou a striedmou stopážou 120 min, mohlo ísť naozaj o najlepší diel série. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Podceňovaná comicsovka, která se povedla mnohem víc, než jak by se dalo z pověsti Bretta Ratnera vytušit. Jistě, některé dějové zvraty jsou příliš uspěchané a pár psychologických momentů by si zasloužilo hlubší prokreslení, ale po technické stránce jde i po letech o špičkový blockbuster, rozmáchlejší víc než Thor se Singerovým Supermanem dohromady a ve zlomových pasážích (vlastně všechny scény s Jean Grey) vyloženě strhující. Po Wolverinových soĺovkách dvojnásob cenná popcornovka. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Naprosto jiný přístup k látce, více rodinný a značně odosobněnější. Ratner umí natočit efektní souboj i dechberoucí finále (Wolverinův výstup k Phoenix je boží), ale dělá mu problém ukočírovat běžné dialogy (když se Kitty Pryde zeptá Xaviera, jak to myslel Einstein s evolucí, bylo mi do breku) i prakticky veškeré srdceryvné scény (bez spoileru to moc ilustrovat nelze). Pár věcí má příjemně oldschoolový nádech - je poznat, na čem Ratner vyrůstal -, na druhou stranu jsou tu velmi rušivé triky a jedna rádobyepická scéna, u které jsem se musel nahlas smát. Nicméně, stále jsou to staří dobří známí se svými problémy z minulých dílů, je příjemné s nimi tu hodinku a půl pobýt a rozhodně neztratíte chuť se za nimi podívat v nějakém pozdějším spin-offu. Ratner není loser a přináší do hry spoustu nových prvků (levelování postav je cool) a některé staré samozřejmě odnáší. Že to nebude v Singerově stylu bylo jasné už od začátku, ostatně od Mostowa taky asi nikdo nečekal, že to bude nový Cameron. V tomto směru sleduje X3 prakticky stejný evoluční vývoj jako Terminátor 2 vs. Terminátor 3. To znamená, že to rozhodně není žádná tragédie (naopak, naprosto poctivý letní blockbuster), ale pozvolna z toho vyprchala ona omamná mytologie. 70%. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jakobych z čtyřhvězdičkové restaurace "U Singera", kde se servírují kuřecí medailonky v sýrovém těstíčku, rakvičky se šlehačkou jako desert a Chardonnay ročník 2004, přešel do perfektně fungujícího řetězce rychlého občerstvení "McRatner", s trojitým hamburgerem a pikslou Coly. Na obou místech se člověk nají, ale pochutná si jinak, nehledě na vzpomínky, které si člověk odnese. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

X-Meni se posunuli trochu jinam, než kde byly předchozí díly, ubyla jim trocha inteligence a přibyla spousta akce. Takže z mého pohledu malinký pokles kvality, ale přesto jde v žánru o hodně vysoký nadstandart a spolu s Batmanem jednoznačně o nejlepší komiksovou sérii. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bryane Singere, nikdy ti neodpustím, že ses na "svoje" X-Meny takhle vyfláknul kvůli tomu teplouškovi v červených kozačkách. Brette Ratnere, nikdy ti neodpustím, jak jsi tuhle šanci provařil. Šmarijápano, a to to vypadalo tak nadějně...no, zas abych jen nekřivdil, v globálu je Last Stand slušný film a těží z potenciálu rozličných mutací taktéž hodně slušně. Jenže jako chystaný závěr legendární trilogie je to prostě provar! Ano, pár silných scén tu je, ale ŠLO TO SAKRA UDĚLAT LÍP, a ta, jež měla být tou nejsilnější, se mě opravdu příliš nedotkla. S Juggernautem je legrace, s Mystique moc ne, ale zato její postava prodělala slušný vývoj, Famke je naprosto zdrcující, ale...proč sakra vypadá jako Galadriel "passing the test"?? A proč největší bitevní scéna připomíná Matrix Revolutions? Osud matrixové trilogie sdílejí i X-Meni - třetí díl na úkor megalomanské řežby pohřbívá silné stránky svých dvou předchůdců, konec druhého dílu X-Menů byl pro mě naprosto zdrcující...tady je poslední scéna jako vystřižená z nějakého nedělně odpoledního selankového béčka, a může si Wolverine mít pejzy jak chce dlouhé. Tyler napsal svůj komentář den po tom, co jsme navštívili kino....u mě je to od zhlédnutí podstatně delší doba, ale dojmy přetrvaly, a nesdílíme jich ohledně X-Menů málo. Je to tak jak říká...průměrný řemeslník dostal do ruky skvělý materiál, takže dokázal vykřesat nadprůměrné dílo. I ten John Powell, schopný geniálních záležitostí jako Bourne Identity, tady komponuje jako by byl duchem nepřítomen. A co se ÚPLNÉHO konce týká...nevěřícný výraz přecházející do hodně negativních emocí. Konec, nazdar, 60%. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ratner výrazně nezklamal a ani nepřekvapil. V jeho podání se inteligentní komiksová adaptace s hutnou psychologickou základnou přetavila v neškodnou rodinou zábavu alá Spider-Man. Jenže stejně tak jako není Ratner Singer, tak má daleko i do Raimiho. Ratner má jediný, zato dost výrazný problém – naprosto neumí pracovat s emocemi. Pokud jde o efektní akci, je Ratner víceméně doma, ale jak jde o charaktery, je nejistý a výsledek je značně rozpačitý. Ratner bohužel nepochopil mnohé postavy, díky čemuž se občas některé charakterově mění prakticky z minuty na minutu a tak třeba po pár stylových větách náhle Wolverine vyšvihne heroický proslov, ovšem takovým způsobem, že se to k němu vůbec nehodí. Podobných „odboček“ je ve filmu až příliš mnoho. Scénář rozhodně měl potenciál a ani Ratner ho nedokázal naprosto zabít. Ale z každé druhé scény čiší průměrnost a některé vyšumí tak, až to zabolí. Nikoli ostudné, ale trestuhodně průměrné zakončení ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já musím opravit - snížit svoje hodnocení u X-Men 2, protože tohle se mě líbilo mnohem víc, především postava Famke Janssen i když ona není bohužel uplně top herečka, tak ta situace na konci byla docela silná. efektivně lepší než předchozí dva díly. Oceňuji i kratší stopáž, protože pak film vypadá víc nabušeněji. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hodiny se začaly točit nazpět a Brett Ratner se vrátil zpět do 80-tých let, vzal s sebou partu frajerů přes triky a natočil velkohubě údernou akční podívanou, která by jistojistě sama o sobě byla plnohodnotným filmem, kdyby se mermomocí nechtěla vázat na předchozí dva díly své série. Samotný námět a scénář (až na příšerné dialogy!) jsou OK, ale Rattner absolutně nepochopil smysl celé zápletky a tak si pouze hraje na vypravěče. Mutanti jsou postavy bez psychologie, historie a osobitého rozměru. Kvantum nových příchozích, z nichž většina nemá ani jméno, je kočírováno nepřehledně a jakékoliv jejich jednání je naprosto samoúčelné. Bez této osobitosti pak vyznívají jejich emoce vůči sobě samým buďto směšně a nebo (a to spíše) absolutně nepochopitelně. Pouze parta starých harcovníků z pole páně Singerova táhne snímek dopředu, ale ani oni nestačí k tomu, aby se mutanti (smutně) nepohřbili. Napoprvé pecka, napodruhé absolutní kolaps. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Téměř na oko stejné kvalitou jako předchozí dva díly této doufám pouze trilogie pač už mě třetí díl trochu nudil. Ne tím že je to špatný film to opravdu ne film je to na výsost dobrý akorát postavy už mi přišli příliš omšelé a šedé než u předchozích dílů. Nakonec by se ale dalo říct: Komu se podařila udělat trilogii u které by každý film stál za shlédnutí a to se kór u této komixové trilogie opravdu cení. Ale už by toho mohlo být dost. Musí si Marvel najít jiného komixového hrdinu...možná Capitain America...bůh ví ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $210miliónovTržby USA $234,362,462Tržby Celosvetovo $459,359,619Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,083,849 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $145,279,917 //počet predaných kusov 6,198,070║ Detailnejšie vykreslenie postáv ako tomu bolo zvykom u prvých dvoch dieloch zmizlo, ostala už len slušná akcia, ale našťastie je to aj tak dosť prijateľný film v tejto sérii na to že bola vymenená režisérska stolička. /videl v kine: 85%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Mno... tak máme vymalováno. Ratner udělal mimořádně odvážný krok, když Singerovy figurky smetl ze šachovnice a rozehrál svojí vlastní partii (podobně to udělal John Powell... původní X-Men motivy ve trojce nenajdete, čeká vás "zimmerovská" smršť ;). Prvních patnáct minut rozhodne o tom, zda budete Last Stand jemně milovat nebo jemně nenávidět. Ratner udělal z dospělého comicsu nářez pro náctileté, ale díky jeho neutuchající snaze to nelze považovat za přílišnou degradaci. Třetí X-Meni se snaží stihnout za 96 minut hrozně moc věcí - jako by Ratner vytrhal z celé X-Men historie to nejlepší a snažil se to nacpat do jediného filmu. Paradoxně mu nepodrážejí nohy vypjaté situace, které zvládnul elegantně (i když méně "hmatatelně" než Singer), ale nízký rozpočet. Hmm? Ano, na to co se odehrává v X-Men 3 by zřejmě i 300 milionů bylo málo a proto se některé triky hlasitě dožadují reparátu (ale pořád vypadají minimálně nadprůměrně ;). [[]] Kocourovo přirovnání k Terminátorovi 3 sedí až trestuhodně. Noví X-Meni jsou hlasitější, chtějí za každou cenu trumfnout svoje starší bratříčky a trochu při tom ztrácejí na osobnosti. Jenže... když odhodíte stranou předsudky a uvědomíte si, jak obrovské gesto Ratner udělal, když s celou sérií uhnul svým směrem, místo aby pokračoval v Singerově linii, dojde vám, že líp to v jeho rukou dopadnout nemohlo. A pokud se mě ptáte jak má vypadat letní blockbuster, odpovím, že takhle... hlášky, akce, trocha neřízené drzosti a scenáristické naivity, to všechno smícháno s tunou hollywoodských zlaťáků a režisérem, který se nebojí překročit svůj vlastní stín. X-Men 3 možná pobrali méně intelektu, ale blíží se k té nadsázkové comicsové atmosféře z jiné strany a nad očekávání úspěšně. A to mi k potlesku stačí. [[]] btw Cameron Bright opět hraje svoje "vykulené děcko". Moc jsem se na něj těšil a nezklamal. ;) [[]] btw2 Famke Janssen je "one bad mamma" ;) ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ratner není Singer a to by nebyla až tak velká vada na kráse, kdyby neplatilo, že Singer = X-men. Mladý režisér vetknul sérii X-men natolik vlastní styl, že Ratner prostě nemá kudy. Akční sekvence sice dokáže stejně efektně jako předchůdce, dobře si poradí i s dynamikou a napětím (film opravdu svižně plyne), udrží i slušnou porci chemie mezi hlavními postavami. Ale. Kreativní přístup k věci mu chybí, nové postavy jsou bezkrevné, povrchní, jakékoli hlubší dialogy vyznívají v Ratnerově rutinérském podání náhle křečovitě a nedůvěryhodně. Přibylo i klišé a nadbytečného patosu, který nahrazuje poctivou práci s nosnou myšlenkou, v níž byl Singer mistrem nad mistry. X-men sice nebyli nikdy velkými filozofy, ale hloubku a propracovanost jim upírat nešlo. Díl číslo tři má energii, dobré momenty i charakteristické rysy předchozích dílů, ale singerovskou bravuru a pečlivost Ratner imitovat nedokáže. Proč jen nemohl Bryan ještě jeden díl počkat? Poslední vzdor mohl být vrcholem, takhle zůstává jen dobrým komiksákem. ***1/2 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

X-men:Poslední vzdor je ukázka, jak je inteligentní a stylový režisér nahrazen drsným a přímočarým rutinérem aniž by byl divák ošizen o zábavu. Naštěstí pro Ratnera je trojka v podstatě nejnabušenější z trilogie a on to dokáže, kdyýž s trochu slabšími triky zvládnout velmi dobře. Vynechme "co následuje po titulcích", ale vzhledem k úmrtnosti mutantů v posledním díle také velmi klesl budoucí honorář pro herce. Pár hvězd odejde, ušetří se, nováčci dostanou 5% k platu a jede se dál. tak bych to viděl a popravdě se toho i trochu bojím. Na konci Xmenů 3 jsem se konečně dočkal akčního masakru, který si přeje každý fanoušek akčních filmů se srdcem malého dítěte. Kdyby bylo po mém asi bych přidal trochu mrtvých, krve, která se sérii prakticky vyhnula a závěr by mohl vstoupit do Síně slávy. Zpět k filmu. Ratner si nehraje na velkého filozofa a psychologa, ale spíš na malého Michaela Baye. Ve 100 minutách jsou 3 kvalitní bojové sekvence, z čehož "bitva" v domě je opravdu úchvatnou přehlídkou počítačových triků a fantazie. Závěrečná nejdelší akční část je taková malá válka na Alcatrazu. Krása nádhera, ale něco tomu chybí. V celém filmů není praktický žádná psychologie a postavy působí dost chladně. Dost to odnesla Storm, které na vlastní žádost byli darovány její skutečné schopnosti do boje a v akci je na co se koukat, ale mimo boj je Storm jen pouhou další holkou okolo Wolwerina. Bohužel Angela, okřídleného krasavce, se divák dočká jen ve dvou nebo třech scénách. Škoda. Wolwerin však zůstává nejstabilnější postavou a táhne Xmeni do boje. Velký tahák je rozhodně všemocná Phoenix, která ukáže jaké to je být jediný mutant pátého řádu v celé trilogii. Celý třetí díl xmenů je přímočarý a čistě akčně laděný. Scénáristé pravděpodobně pochopili, kdo je Brett Ratner a zbytečně nekomplikovali děj ani nedávali příliš skrytých významů. Bryan Singer by to určitě netočil podle stejného scénáře a přidal by svou trošku do mlýna, ale jako celek by možná film nebyl tak "čistokrevně" zábavný... Film měl velký rozpočet a je to vidět, i když některé počítačové hračky nevyšli jak měly. Těžké rozhodnout mezi akční stránkou, která prosí o 4* a celkovým nezvládnutím látky podle mých představ, ale i další shlédnutí mě přesvědčili o nadupanosti filmu, takže jasná volba, ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Simon Kinberg, Zak Penn .. Když bych odmyslel duo X-Menů od Singera, byl by tohle hodně dobrý/zajímavý film. Jenže odmyslet si dva vynikající filmy s osobitou mystikou a atmosférou prostě nejde! A co tedy zůstalo? Jen podprůměrný film, který absolutně nenaplnil to, čím měl být - vrcholem trilogie. Při sledování mne naštvalo hned několik věcí. Od počátku to jsou špatné triky. To je ovšem drobnost oproti zásadním zlomům ve scénáři. Likvidace většího počtu mutantů (Mystique zmizela opravdu brzy a to mne mrzelo asi nejvíce) sice věští něco jako završení a ukončení trilogii, jenže proti tomu se staví až trapná snaha nechat otevřená zadní vrátka (komu by to nebylo zjevné už z děje, ať si počká do úplného konce titulků - ta scéna poté jiný důvod prostě nemá; navíc obsahově je vážně trapná!) pro další díl(y). Pokud přijde další díl, tak doufám, že Brett Ratner u toho už nebude anebo dostane mnohem více času na propracování filmu. Pár jeho nápadů určitě stojí za vyzdvihnutí, ale jinak je to bída, protože s mistrem jako je Bryan Singer se prostě rovnat nemůže. Snímek má sice dobré tempo, ale žádné napětí nebo emocionální náboj. Navíc dialogy jsou dosti krátké, zkratkovité a až ubohé. X-3 zkrátka prošumí a hotovo. Bohužel ne hotovo, jak bych si představoval .. nic podstatného či finálního se nekoná, trojka působí velmi chladně, povrchně a nedodělaně. Ratner a produkce přes média zkrátka jen vylhala mýtus, že půjde o vyvrcholení trilogie a teď vesele počítají utržené dolary a rozpracovávají čtyřku.. ach jo! Zklamání roku 2006. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to rozhodně nemá, ale jako zakončení série (upřímně, kdo tomu věří?) rozhodně stačí. Klasicky komixové, výborně akční, s koulervoucím finále. Ale bez Singera bych se do dalších dílu nepouštěl. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kdyby takto rutinérská a nezajímavá tupě popcornová záležitost přišla jako adaptace jiného comicsu, mohl to být relativní úspěch, ovšem jako pokračování Singerem započaté série jde o obrovskou prohru; jakkoli koukatelnou. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ratnerovi jsem věřil, když ho ostatní zatracovali a udělal jsem dobře. "X-Men 3" se plnohodnotně vyrovnají oboum předchozím dílům. V porovnání s nimy je ovšem trojka o dost drsnější. Dost se toho změní opět jsou tam nečekané dějové zvraty a při pár scénách mi opravdu spadnul ksicht. Nové postavy jsou hodně dobré, i když třeba Colossus má jen o minimum větší prostor než ve dvojce a Angel se tam taky zrovna moc neohřeje. Z nově příchozích vám, ale asi nejvíc utkví Beast a britsky hláškující Juggernaut. Phoenix v podání Famke Janssen je strašná masérka (a taky je fakt pomrdáníhodná) a vůbec všechny postavy se dost povedly. A abych pořád jen nechválil musím poznamenat, že jsem fakt nestihl finále, když Magneto vezme ten most a je normálně odpolední světlo a asi o sekundu (střih) pozdějc je největší noc. Tohle Ratnerovi fakt ujelo a nechápu, že si toho nikdo ze štábu nevšimnul. Celkově fakt bomba, přesně takhle si představuju pořádný kus žvance poctivého blocbusteru. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

X-Men: Poslední vzdor je klamavá reklama. Jak to myslím? Jednoduše. Znáte tu epizodu Simpsonových, kde si Marge otevře preclíkárnu? Preclíky nejdou zrovna na odbyt, tak si Homer najme pomoc Tlustého Tonyho a jeho mafie, aby ze Springfieldu odklidila všechny konkurenty v potravinách. Na konci dílu nemá Homer na zaplacení, tak ho přijdou mafiáni zabít. Ale místo toho dojde ke konfliktu mezi mafií Tlustého Tonyho a Yakuzou kterou si pro pomoc najaly děvčata se stánkem Pita chleba. Homer s Marge se koukají na to, jak se všichni řežou jako diví. Až na jednoho malého čínského chlapíka, co postává v pozadí, tváří se zle a nic nedělá. A Homer se třese, aby viděl, co ten chlapík udělá. Tak, vraťme se k X-Menům. Lákají na návrat a řádění Phoenix, jednu z nejmilovanějších figur téhle série. Ta se sice vrátí, ale většinu filmu postává zrovna jak ten Číňan. A to je zatracená škoda. Famke Janssen je v roli Phoenix božská i ďábelská, a ač je prý film celý o ní, je přitom zoufale nevyužitá. A to je velká chyba, která dělá ze třetích filmových X-Menů nejslabší díl. Přesto je to příjemná akční podívaná s docela hlubokým sociologickým přesahem, takže 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tento film jinak, než v kontextu celé trilogie, tak nevím, nevím.. . Výtvor, jehož hlavní náplní je ukázat všelijaké vyjímečné schopnosti (předvést tedy co nejvíce triků a efektů) na úkor dosud precizně budované atmosféry příběhu je ideovou vraždou. Na efekty se celkem hezky kouká, ale většina z nich není nijak překvapivá. Každý další díl v podání B.Ratnera by byl zbytečností. Ale X-MENY mám rád, a tak jsem schopen - Poslední vzdor- akceptovat jako ukončení trilogie. Bohužel pod Singerem by to zřejmě bylo jiný kafe. Zřejmě. ()

Související novinky

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Z Jamese Franca bude nový X-Men

Z Jamese Franca bude nový X-Men

24.11.2017

Mutantí série to v posledních letech zkouší se spin-offy a rozhodně v nich hodlá pokračovat. Po úspěchu Logana a Deadpoola totiž dostane vlastní film nejen Gambit, ale i Multiple Man, jehož by si měl… (více)

X-Meni vs. Jessica Chastain

X-Meni vs. Jessica Chastain

15.06.2017

Simonu Kinbergovi, dlouholetému producentovi a scenáristovi x-menovské série, se splnil velký sen. Po mnoha letech se totiž probil do režisérské sesle a dohlédne na X-Men: Dark Phoenix, přímé… (více)

Reklama

Reklama