Reklama

Reklama

Bláznivá svatba

(TV film)
  • Kanada I Do (but I Don't) (více)

Obsahy(1)

Lauren Crandellová pracuje už tři roky jako mladší svatební agentka. Sama zorganizovala již více než sto oslav a právě ji čeká nejdůležitější zakázka kariéry. Má připravit jednu z nejsledovanějších událostí v Chicagu, sňatek bohaté a poněkud záletné dcery vuřtového krále Darii Tedanski. Když vše dobře dopadne, má vyhlídky dostat se nejen na přední stranu prestižního časopisu Nevěsta, ale také dostat vyšší plat. Jenže právě teď se Lauren zamiluje do sympatického hasiče Nicka a zjistí, že její profesionální dráha a vlastní romantické sny se nemají zrovna v lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Celkom milá romantická komédia, ktorej nechýba vtip ani šarm. Vo svojom žánri určite jeden z tých pozerateľnejších kúskov. Svadby podľa Mary som nevidela, ale Denise Richards a Dean Cain (keď na sebe nemá kostým Supermana a po boku žabu s vypučenými očami Lois) sú mi hocikedy stokrát milší ako J.Lo a Matthew McConaughey. Navyše atmosféra tohto filmu mi pripomínala jednu zábavnú knihu. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Unylá televizní produkce, která vám absolutně nic nedá, žádnou jiskru nevykřeše, ale na druhou stranu je přesně tím, co člověk čeká a občas potřebuje, a rozhodně to v lenivém odpoledni nikterak neublíží. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická jednohubka, ktorá ma bavila hlavne kvôli Denis Richards. She is sssoooo cute.... Ja toho Charlie Sheena proste nechápem :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Televizní béčko, které sice působí mile ale nějak se mu nepodařilo vykřesat jedinou pocitovou reakci.. a to ani v těch nejvypjatějších chvílích.. možná i vinou Denise Richards, která opravdu není herečka.. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Našich mestských hasičov poznám, ale veru takého fešáka ako je Nick tam nenájdete. Celkom milá, oddychová záležitosť. 2,5* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nedalo sa to veľmi pozerať, ale muži to vypnú len s nevôľou, keď majú na obrazovke Denise Richards v plnej a nevinne hranej forme. A keďže je v hlavnej mužskej roli Superman na dôchodku, môžu si to pokojne pozrieť i páry tváriac sa , ako ich ten dej moc zaujíma. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Snickers blázen pes svobodná žena a napadnici kolem, do toho nějaka svatba a snaha o jednoduchou komedii, slabý. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Taková milá hovadinka na sobotní odpoledne, ale přiznám se, že kdyby v tom nehrála bejvalka Charlieho Sheena (poznávací znamení: rty po bodnutí sršně), asi bych se na to nedíval až do konce, takhle jsem to sledoval od prosředka do konce. ()

carly 

všechny recenze uživatele

tak trochu to pripomínalo Svadby podľa Mary, ale bolo to podstatne lepšie zvládnuté. milý, romantický, zábavný televízny film s dobrým obsadením. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

To jsem se takhle jednoho bláznivého zasněženého dne nudil a podíval se co je v televizi a hle, Bláznivá svatba:D Nemůžete čekat, že se budete popadat smíchy za břicho a že vám ukápne sem a tam slza, ale tento film je taková lehká odreagovačka. Denise Richards byla obdařena krásou nebeskou, a myslím si, že v osobním životě bude velký blázen. Děj je jednoduchý, romantická komedie se zde nezapře, samozřejmě je zde někdo, kdo vztah ničí, nějaký ten zvířecí miláček a zkouška vztahu, obvinění z nevěry. No prostě klasika. Světoborné to není, ale musím uznat, že ten hasič je velkej fešák:D ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Jako televizní film slušné, ale jinak celkově slabý film. Scénář nevýrazný, zápletka chabá. 48% hvězdiček ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Výhodou tohoto snímku je krásná tvář Denise Richardsové (pomalu odkvétající, ale pořád krásná), na pár úlevných okamžiků odvádějící pozornost divákovu od oné úporně všeobjímající atmosféry prostřednosti, kterou se vyznačuje většina titulů z produkce Hallmark. Ano, Hallmark zná svou klientelu a ta je pravděpodobně spokojená, protože pokrok člověk nenachází ani ve vymlácených tématech, které se tak rády točí kolem svateb a příbuzných peripetiích. Nevtipné, provinční, bez chuti. Natočené snad jen proto, aby bezvýznamní herci typu Deana Cainea (televizní Superman) měli jak platit nájem. 30% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Hloupá romantická komedie. Přesně taková, na jakou jsme u TV Nova zvyklí ve večerním vysílání. Nic zásadního se zde neděje, vtipů je málo anebo jsou tak slabé, že se divák ani nezasměje. Samozřejmě to má "oblíbený" happyend, takže už není v podstatě co řešit. Podruhé bych se na to nepodíval. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Film je víc než podobný snímku Svatby podle Mary. Neoplývá tak hvězdným obsazením, ale je o poznání lepší. Stále ale vyvětralá limonáda. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Zamilovanost je nejkrásnější okamžik partnerského vztahu. Čím déle to dvojici vydrží, tím větší je pravděpodobnost, že tito dva odlišní jedinci / žena a muž / spolu vydrží. Vztah se totiž velmi často buduje na prvotních vzpomínkách, což je i pozdější důvod pro odpuštění drobných prohřešků. Problémem je, pokud se zamilovanost střetne se zaměstnaneckou etikou. Pak hodně záleží na štěstí a náhodě, která často rozhodne o dalším osudu zamilovaných. Žádný super film, ale neurazí a v určitých situacích potěší - pro mne 2,5. ()

Reklama

Reklama