Reklama

Reklama

Bláznivá svatba

(TV film)
  • Kanada I Do (but I Don't) (více)

Obsahy(1)

Lauren Crandellová pracuje už tři roky jako mladší svatební agentka. Sama zorganizovala již více než sto oslav a právě ji čeká nejdůležitější zakázka kariéry. Má připravit jednu z nejsledovanějších událostí v Chicagu, sňatek bohaté a poněkud záletné dcery vuřtového krále Darii Tedanski. Když vše dobře dopadne, má vyhlídky dostat se nejen na přední stranu prestižního časopisu Nevěsta, ale také dostat vyšší plat. Jenže právě teď se Lauren zamiluje do sympatického hasiče Nicka a zjistí, že její profesionální dráha a vlastní romantické sny se nemají zrovna v lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

The_God 

všechny recenze uživatele

V rámci průměrných romantických komedií je tahle z těch lepších. Ne že by mě to nějak dostalo, nebo že bych běžel do půjčovny pro DVD, abych se podíval znovu, ale kouká se na to hezky, má to i při víceméně průhledné zápletce vtip a dá se říct že i jisté "kouzlo". 60%. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Manželce se to líbilo, mně už méně. Naštěstí je to krátké, takže jsem se moc nenudil. Klasická romantická komedie, kterých jsou desítky. 40% ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Denise Richards je sice krásná, ale mně připadá, že je jen velký úsměv a nic víc. Příběh se zajímavou zápletkou a celkem příjemný, ale ne úchvatný... ()

Johny203 

všechny recenze uživatele

Prečo majú ženatý pocit že musia nahnať do manželstva slobodných? Zúfalstvo má rado spoločnosť. Kúzelná Denise Richards a blonďavá Karen Cliche skúšajúca si svadobné šaty pričom v každých vyzerá dokonale. Klasická romantická komédia ktorá je, v prvej polovici, mierne ozvláštnená netradičnými svadobnými zážitkami. Slušný priemer, ak mi to niekto pustí o desať rokov, nemám stým problém. ()

Reklama

Reklama