Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie o třech malých kamarádech, kteří tajně sledují své starší idoly na cestě za prázdninovým dobrodružstvím. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

Bláža 

všechny recenze uživatele

Tri hvezdicky za to, ze je to pouze televizní film, jinak by to bylo horsi. Tenhle film se pro me stal spise hledanim odkazu k jinym filmum, kterych tady filmovy nadsenec najde hodne. Strhujici a velmi vyrazny vykon talentovane Adely Doudove, ktera po celou dobu drzi snimek nad vodou, byl misty zastinen puvaby druhe herecky. Doudove herectvi je vsak velmi presvedcive a celkove ma navrch. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že jsem tohle viděla jako malý capart se školou v kině. Byla jsem určitě moc nadšená. Dnes jsou mi představitelé hlavních dětských rolí docela nesympatičtí (hlavně ta holčička). Film ale naštěstí netrvá dlouho a některé scény jsou velice zábavné. A Janák už tehdy koketoval s myšlenkou "roštěnek na pokusy", kterou tak úspěšně rozvinul s duem Kotek a Mádl :). ()

Reklama

tulakfelix 

všechny recenze uživatele

Karel Janák, pozdější režisér Snowborďáků, vymákl jeden z nejlepších českých filmů z dětského prostředí. Neustálé napětí, nepředvídatelnost situací, ztotožnění a postavami, celý film jsem těm dětem fandil víc než našim při hokeji s Ruskem. Dospěláci totálně přehrávají a tím ze sebe dělají neschopné pitomce, dětští herci „si hrají" spíš než aby „hráli", což naopak působí přirozeně, protože tak to děti dělají. Děj je naivní, závěr filmu übernaivní, ale vygradoval lépe než gólová akce v 59. minutě. ** Co se mi nelíbilo: Scéna, kdy místní mopedoví piráti uloví bráchu a jeho kamaráda a mučí je, je ve filmu třikrát a pokaždé téměř stejná. To je nedomyšlený. ** Legální shlédnutí on-line: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1040607347-vetrelci-v-coloradu/video/ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Odpad dát nemůžu, i když jsem byla přinucena tenhle film sledovat. Po počátečním odporu jsem se vyživala v poznávání pro mě známých míst. Třeba scéna s vlakem, který jel po mostě přes údolí. To údolí se jmenuje Prokopské podle sv. Prokopa a nachází se přímo pod barrandovským sídlištěm. Pak se natáčelo na Karlštejnsku a Příbramsku. Jinak byl příběh hrozně naivní. Musím říct, že jsme taky takhle blbli. ()

brectule 

všechny recenze uživatele

Karel Jánák natočil příjemný dobrodružný film pro děti. Dospěláci (nebo studenti filmové vědy) se u toho pobaví trochu jinak:). Malí hrdinové jsou sympatičtí a stateční, vše by se jim mnohem lépa dařilo, kdyby jim to nekazila podlá "Olina" (A.Doudová). Tím chci slečnu Doudovou pochválit za dobrý herecký výkon. Na Oscara za herectví to bohužel není - ale snad bude ten "Zlatý paňáca" za ty "Ovce":)... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek získal na mezinárodním festivalu dětských filmů v Chemnitzu Hlavní cenu dětské poroty, Cenu diváků a Čestné uznání mezinárodní poroty. (Terva)

Reklama

Reklama