Reklama

Reklama

Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Rekkú no hómonša Deoxys (více)

Ash a Pikachu jsou s kamarády na návštěvě města, které právě sužuje zvláštní Pokémon z komety, která dopadla nedaleko... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Sedmý pokemoní film těží z překvapivě propracovaného scénáře, i když vizuální stránka trochu pokulhává a jakoby z oka vypadla seriálu. Jsem vděčný za to, že to pro změnu není jen o Ashovi... Výběr pokemonů potěší - kromě souboje titánů (Rayquaza a titulní Deoxys) získali hodně prostoru i plusle a minun spolu s nenazranym munchlaxem (aka baby snorlax), příjemné je taky vidět vedle pokemonů třetí generace i staré známé z regionu Kanto jako Blastoise. No a na závěr zmíním úvod filmu, ve kterém je pokemoní svět představen mimo jiné ukázkami z předchozích pokésnímků. Srdce fanouška plesá, názory nefanoušků nikoho nezajímají. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý prvek sci-fi se dostává do pokémonních příběhů. Není to nic objevného, ale celý vesmír se tím ještě o něco více rozšiřuje, navíc je film místy pojat jako animované kaiju. Pravda, souboje mohly být ještě o něco promakanější, ale tak pořád to má být pro děti a pořád si jsem jistý, že tohle může zafungovat, jak má. Sentimentálně přeslazeně. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad to si ráno pustit televizi a žít život pokémonů, soubojů, bitev a postavit se každý den zlu. Zpátky do reality, nezbláznil jsem se, jen jsem se zkoušel vcítit do lidí, kteří tohle milují. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Docela mě nadchla 3D animace v úvodu filmu a představení světa Pokémonů divákům, kteří neznají seriál. Určitě by se mi to líbilo vidět i v kině, ale potom bych byla zklamaná celým filmem, jež patří mezi ty slabší. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Teď se až bojím podívat na 8. film. Jestli to bude tak hloupé a opět s Pokémonem z vesmíru, tak už s filmy asi skončím. Deoxys je prostě filmový trapas. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Konečně trochu schopnější a zajímavější příběh, tentokrát z vesmíru, i když se ke konci už dost vleče, patří v sérii těchto filmu k silnému nadprůměru. Bohužel opět mimo hlavní linku je příběh příliš dětinský. ()

rainman93 

všechny recenze uživatele

Zapnul jsem to jen kvůli vzpomínce na mládí a zjistil jsem, že pokud nejste opravdový fanda, nemá tato sága pro vás vůbec žádný přesah. ()

Reklama

Reklama