Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město San Paulo leží v nejteplejší oblasti Kalifornie. Uprostřed nejhorších veder propukne ve městě epidemie, o které si všichni myslí, že je způsobená otravou jídlem. Bob Miller však odhaluje strašlivou skutečnost. Vodovodní kohoutky v každém domě, škole i kanceláři vypouští smrtonosný proud neznámých mikrobů. Ty zbavují lidské tělo tekutin a nakonec člověka usmrtí. Nemocnice jsou přeplněné, město je uzavřeno do karantény a rtuť na teploměru stoupá stále výš a výš. Je opravdu možné, aby se voda stala smrtící zbraní? (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (19)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda - navíc mi absolutně nezáleželo na obětech a to neni nikdy dobrý. Stručně a jasně řečeno - zbytečná ztráta času. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pán doktor, ak raz budete mať deti a niekto vám povie, že vírus, ktorý ich zabíja, je zaujímavý, dáte mu po papuli.“ Charizmatického Adama Arkina („Nemocnica Chicago Hope“, HALLOWEEN: H20) mám rád a Giancarla Esposita pokladám za korenie podporných roličiek (NIET ČO STRATIŤ), ale SMÄD ničím nevybočuje z dlhého dlhočizného radu televíznych katastrofických trilerov s ekologickým posolstvom (odštartovaných áčkarskou SMRTIACOU EPIDÉMIOU Wolfganga Petersena z 90. rokov). Tradičný televízny (pod)priemer o jednej havarijnej situácii so sympatickým hereckým obsadením. Niekoho môže lákať tiež fakt, že tuctové zápletky o sopkách a povodniach nahradil (zaujímavejší?) smäd. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Thriller? Ani náhodou, u Žízně se mi příčí použít i označení film, což se zase tak často nestává. Primitivní příběh, nezajímavé postavy a dvou hodinová stopáž? Spíše to připomíná špatný vtip. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nieje nič horšie, ako lowcostové katastrofické filmy z TV produkcie založené na domienke (samotná katastrofa je prezentovaná vo forme tradičného bodycountu na začiatku nového dňa). Thirst má tú výhodu, že sa nemusia utrácať prachy za digitálne tornáda a asteroidy, ale žiaľ rezignuje na katastrofický scénar, a plodí katstrofálny film sustreďujúci sa na charizmatického architekta-spasiteľa, jeho rodinku (najväčšia trágedia filmu, je smrť sousedovic syna) a jeho súboj s byrokratickým starostom. A po smädu ani chýru ani slychu. Blee! ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

O jo joooooj. Ta to film. Veď čo lepšie môžu dať do telky asi. Tupý film o ničom! Somarina na entu. 120 min - och. Ak by ich bolo len 70 tak dám 2*. Proste nuda neznesiteľná a ani nie tak nuda ako tuposť celého príbehu. A herci? Ani radšej nič nepíšem lebo mi komentár zrušia. Takže Smädik si radšej nepúšťajte a vyhýbajte sa mu. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Pôsobivá a hlavne uveriteľná fikcia o katastrofických horúčavách a nedostatku pitnej vody. Žiadne veľké gestá, žiadny spasitelia sveta, iba civilní hrdinovia všedného dňa snažiaci sa nájsť východisko zo zúfalej situácie. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý, tak ma to možno trocha zaujalo. Znečistená voda, ľudia trpia nedostatkom, obete pribúdajú. Postupom času sa nájde "liek" a všetko sa vráti do "starých" koľají. Bohužiaľ, celé to pôsobilo dosť nudne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudny film o istej havarijnej situacii v istom meste. A to katastroficke filmy mam od Towering Hell 1974 dost rad. Tento vsak urcite nie. 30 % ()

ic 

všechny recenze uživatele

Jeden by si nemyslel, že práce instalatéra je tak zodpovědná a nebezpečná XDDDDDD. BTW cryptosporidium není virus ale bakterie. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jsem spokojený, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Neakční, ale nenudné katastrofické béčko, u kterého se nemusí přemýšlet, protože všechno je předkládáno naprosto polopaticky a za hlavního viníka je určeno cosi s názvem, který si nikdo normální už za tři dny pamatovat nebude. Klidně bych dal i vyšší hodnocení, ale hlavní "hrdinové" mi byli totálně nesympatičtí (krom doktora, ale ten postupem času také vyměkl). V zásadě jde tedy o nenáročnou zábavu, která se hodí spíše do zimních měsíců. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Už první záběry naznačují, že to bude pořádná ptákovina, která sice není v konečném součtu až tak úplně hrozná, ale svoji podprůměrnost nezapře. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Byť abstinent, tak při sledování tohoto snímku jsem vylil sklenici vody ke květinám a nalil si panáka. Několik.. Nebylo to ze strachu, že by ve vodě byly nebezpečné organismy, které by napadly můj organismus a já umřel ve velkých bolestech žízní, ale protože nic jiného se dělat nedalo, abych si užil atmosféru filmu.. Ta jedna * je za oskarovou kocovinu co jsem pak měl.. ()

Hovado 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim mně tyhle katastrofický béčka nějak neberou.Tak nějak člověk ví jak to nakonec dopadne.Ale tenhle film v sobě něco měl.Za prvé oblíbený herec Adam Arkin,který bohužel upadl někam hlouběji než 50000let starý kromaňonec.Za něj jedna hvězda.Druhou bych dal za poměrně vydařenou kameru.A třetí bych rozpůlil.Kdyby tenhle film dávali v červenci,kdy jsme všichni padali na hubu z těch šílenejch veder,tak yb to mělo takovou tíživější atmosféru.Ale že to šoupli do srpna tak jen půl.A tu druhou půlku za vydařený námět,který je poměrně neoprášený.Takže nakonec z mnou podceňovaného béčka vylezlo béčko,které je koukatelné a nebudete muset přepínat jinam! ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tento thriller měl na videokazetě a působil na mě pozitivně. Podle mého úhlu pohledu je ve filmu dostatečná až mysteriózní atmosféra už jen při poukazování na detaily pařícího slunce či zastavování vody a tak podobně. Měl bych zájem tento film znovu vidět. ()

cartouche 

všechny recenze uživatele

Prosím opravit ten nesprávný popis obsahu! Cryptosporidium (parvum) není virus, nýbrž prvok-výtrusovec. A to vám garantuju, že to je setsakramentský prevít, něco jako jednobuněčný Terminátor! Faktem ovšem je, že tu jako obvykle přehání scénárista a pro potřeby dramatického vyvrcholení vyrábí jakousi nezničitelnou mutaci, která přežije i bod varu. Ve skutečnosti stačí 1 minuta při 70 stupních. (To jen tak pro pořádek.) A až pojedete s Masterem19 v létě do Turecka a dostanete tam sr..čku, tak si název CRYPTOSPORIDIUM určitě nadosmrti zapamatujete (ale doplňuji, že mně se to nestalo; já jsem s tímhle protozoickým gaunerem přišel do styku jinde). ()

Reklama

Reklama