Reklama

Reklama

Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích

  • USA State Property 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Město Filadelfie je v ohrožení - trojice gangsterů usiluje o jeho ovládnutí. A pro splnění svého předsevzetí jsou ochotni udělat cokoliv... Akční hudební film režíroval Damon Dash a zahrál si v něm i jednu z hlavních rolí. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chvílemi dosti vtipné především vsuvkám z minulosti, kdy nějaký z drsných černochů vypráví o tom co a jak udělal nebo koho jak zmlátil. Usínal jsem u toho především díky pozdní hodině, dávat tohle v jednu ráno totiž není nejlepší nápad, ale jako extravagantní černá "parodie" na gangstery to je fajn. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

představte si bandu černejch gangsterů.....hustejch jak domácí hrachovka,který maj plnou hubu ještě hustších keců,ale co se týče hraní jsouz řídký jak stolice po desítce v nádražní putice.až na tři opravdu dobré scénky,jde jen o přehuštěnou sračku,pro pubertální matláky v širokejch hadrech. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Vo filme sa to len tak hemží drsnými chlapcami...Postupom času som strácal prehľad, kto je s kým v gangu, kto je proti komu...Nehorázne stupidna zlátanina, ktorú si môžu vychutnať akurát tak nejaký gangsta raperi. A film nezachránila ani pani herečka Mariah Carey:)))) ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny černý negři jsou nejdrsnější milionáři, co nejhustěji mluví vulgárně, kurva! Už ne, prosím.. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

No já nejsem gangsta raper.....ale bratry můžu skoro vždy, pokud to není fekál. A to tento film není . V postavách jsem se orientoval a dokonce dobře ,každá se představí,což byl dobrej nápad ,ale holt každému nevoní černošské ,,starosti,,............ Mě jo a nemám s tím problém. Kdo je na stejné vlnové délce pochopí .............Ale chce to fakt angličtinu..... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to úhľadne a aj trochu zábavne. Niektoré momenty ma aj rozosmialy, ale úplne spokojný som nebol. 4/10 ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byla docela prdel. Neustále mě rozesmívaly všechny ty silácké černošské kecy, ale i ten pozdější zmatek kdo je s kým, či proti komu... ()

casioa.... odpad!

všechny recenze uživatele

Uplne biedne oničom pokračovanie filmu "State Property"...nuda a bieda...ako v jednotke :DD ak máte radi kliše..pozy.,...a prázdne gesta------Určite si to pozrite....odporúčam :D ()

bobin 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je všechno " kurva kámo zasraný " . Jeden černý lump vedle druhého , takže celek vede diváka spolehlivě k rasismu . ()

gruzdej 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně namachrovaná "gangsta rapa vole kámo" pitomost, prakticky bez děje, zato vrcholně přeplněná žvatláním nesmyslů, násilím a otravně neustávajícím vnitřním hlasem hlavního hrdiny. Jakoby měl totiž za úkol zahlušit naprostou prázdnotu, která by jinak okamžitě opanovala plac. Nádherný případ filmu bez příběhu, bez dramatu, bez nápadu. Ale zase je tam spousta hiphopu, r´n´b, hustejch modýlků - a taky pár pěknejch holek! Takže za dvě ** ()

manali 

všechny recenze uživatele

úterý jsem musel přesunout na pátek a pátek na sobotu :-) a náhodou to bylo i promyšlený a nakonec to dávalo smysl ()

Reklama

Reklama