Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve druhé části tým úspěšně zabojoval na juniorských Hrách dobré vůle a ve svém třetím filmovém dobrodružství dostane celý tým stipendium na prestižní soukromou školu Eden Hall Academy, navštěvovanou pouze bohatými a značně snobskými studenty, kteří se na své nové spolužáky dívají poněkud pohrdavě. A jako by neustálé potyčky se zbytkem studentstva nestačily ke štěstí, zjistí Kačeři, že dostali nového trenéra. Jmenuje se Ted Orion a je přesně takový, jak se obávali. Provede značné zněny v sestavě i způsobu tréninku, což se Kačerům vůbec nelíbí. Postupně se však vztahy urovnávají a to nejen i díky Gordonovi, který jim ukáže jak se Ted s láskou stará o svou ochrnutou holčičku, ale také zásluhou samotného Teda, který se v rozhodující chvíli postaví za své Kačery a když ředitel školy vyhrožuje, že pokud mužstvo nevyhraje, bude muset ze školy odejít, prohlásí, že pokud tým vyhodí, on půjde také. Nakonec samozřejmě přijde nejen vítězství, ale poučení o významu kolektivního snažení a překonávání protivenství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $22,955,097Tržby Celosvetovo $26,300,000║ už len vývar bez tak chabej kostry /35%/ ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Zdá se zbytečné točit pokračování podobného druhu komedií, ale Lieberman to uhrál s bravůrou a porazil svého předchůdce na body. Indispozice trenéra vrhnou naše hrdiny do osidel skutčně profesioální úrovně hokeje. Tvůrci scénář obohatily řadou vtipných momentů nevztahujících se přímo k ději, ale velmi osvěžujících. V zásadě platí identický rezůltát, co pro první díl. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého se tady konalo jenom v tom že nezkazily celou sérii, jinak film nabízí ledový příběh slušný ale ne strhující což je škoda přesto aspoň to dopadlo dobře. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Detskí herci vyrástli, humorná stránka išla do úzadia na úkor dramatickej, pôvodného trenéra vystriedal iný, prísnejší. Tento film vyslovene zachraňuje druhá polovica v ktorej sa vracia Emilio Estevez nie však v úlohe trenéra ale právnika. Prvému dielu sa však ani jedno z pokračovaní nevyrovná. Záverečný diel Šampiónov je však lepší než ten predošlý. (btw český distrubučný názov nechápem ide predsa o tretiu časť) 65% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jako jednička, jako dvojka a jako trojka. No ono pokud byste si pustili všechny díly tak rozdíl nepoznáte. Jen jsou děti o něco starší. Ve své době to byla moje VHSková klasika. Dnes se jen pousměju na co jsem se to díval. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Chyběl mi tam Gordon a jeho tréninkové metody. Ani v malé roli mi nestačil. Prostě to bez něj nebylo tak dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl celé série, protože už zde nebylo co říct. Je to dokonce i vidět na tom, jak se hlavní hvězda - Emilio Estevez - objevuje jen v několika málo scénách. Hodně se zde hraje na city, což se s Disneym vleče tradičně, ale tady mi to přišlo otravné. Tohle pokračování už se nemuselo natáčet. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Káčata na střední škole. Opět nový režisér, Estevez jen trochu, ale jinak je všechno jako v předchozích dvou dílech. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Neposlušný tím hokejových nešťastníkov trochu vyrastie a získava štipendiá na prestížnu prípravnú školu, kde sa zhostia univerzitného tímu. 5/10 ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Já vždycky miloval hokej, tohle je milá až roztomilá blbůstka, která ho miluje také. Nehledejte v tom žádný herecký ultraum, prostě se bavte. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hlavní protagonisté nám trošku vyrostli. Už to není tolik komediálně laděné jako předchozí díl, to bude tou pubertou káčat. Takže snímek nabrat na drsnějším hokeji i hudbě, mnohé se začalo točit kolem holek. Hodnocení ale u mě zůstává na úrovni prvního dílu, stejně jako pocit po jeho zhlédnutí. ()

Mr.FreeZer 

všechny recenze uživatele

Poslední díl začíná zajímavě, příchodem nového trenéra. Estevez se tu ukazuje z jiné pozice než jsme byli zvyklí, ale i tak to vcelku Káčatům jde. ()

Psichi 

všechny recenze uživatele

A do třetice káčata, pořád stejný film, který s hokejem nemá nic moc společného. Je to komedie, která občas pobaví, občas poukáže na pár životních hodnot, ale jednou v životě stačilo... opět zhruba 40% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Estevez poslal Káčata na prestižní školu a vyklidil pole. A nutno dodat, že pro film jen dobře. Trojka je najednou s přehledem nejlepším dílem série. Z dětí se stali puberťáci, cloumají s nimi hormony a jsou poprvé konfrontováni s něčím, co alespoň vzdáleně připomíná hokej. Vtip tu je sice stále, ale určitě je to nejvážnější díl série, i kvůli jednomu úmrtí. Neříkám, že jsou třetí Káčata drama, stále je to komedie až na půdu, kdy za 10 minut víte jak to dopadne. Ale změna prostředí, trenéra a o nějaký ten rok dospělejší herci filmu jen a jen pomohli. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvního a druhého dílu tady své tříhvězdičkové hodnocení z roku 2010 ponechám. Výměna trenéra nebyla špatná volba, bylo to určité osvěžení - obraně se předchozí díly přece jen nevěnovaly. Na druhou stranu je ve filmu méně hokeje a životních mouder a naopak více průměrných studentských pranků. U dvojky jsem kvitoval, že série netrápí své diváky nějakými zásadními životními traumaty - mno tak ve trojce k jedné smutné události dojde, na druhou stranu se v tom film naštěstí zbytečně nebabrá a věnuje jí důstojně krátký čas. Finální gól byl vtipně vymyšlený. 🙂 ()

mangui 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší z této trilogie... Ano říkám trilogie, protože to trilogie je... Bohužel zřejmě distributor to nějak popletl a fůrt jsou v této sérii tak trochu zmatky... Tento film jsem viděl poprvé tušim na HBO jako Šampioni 2 a pak na Nově jako Šampioni 3 (podle mě správný název)... ()

BrckoGOS 

všechny recenze uživatele

Nedosahuje to takových kvalit, jako první díl, ale určitě mne to pobavilo, rozesmálo a prostě nenudil jsem se. Po zklamání v podobě "dvojky" určitě vzpruha. Opakuji se vlastně už podruhé, ale opět celý film táhnou Emilio Estevez a Joshua Jackson. 8/10 ()

Reklama

Reklama