Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriler, který stojí na hereckém výkonu Billyho Zaneho a na ne moc oděné Kelly Brook. Tím ale nechci říct, že se mně to nelíbilo. Právě naopak, nijak složitý, ale slušně natočený film, pohled na krásné moře a v něm Kelly, jediné co mně vadilo bylo woodoo, které mně zde nesedělo. V každém případě pro mě 3 hvězdy. ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Zajímavý drama/thriler celou dobu jsem si myslel, že je to film z 80 let a tak jsem trošku přivíral oko protože všichni víme jaká ta doba byla vzhledem na kvalitu filmu, dialogů atd... A pak jsem se divil když jsem tady viděl rok 2005.. chachá. Ale jinak byl i docela napínaví a dost dlouho jsem čekal co se z toho vyvrbí... Ale mohlo se více vytěžit z té zrazen= přítelkyně. ()

Reklama

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné! Čekal jsem klasický béčko, ale u tohohle jsem se doopravdy bavil a to ne blbostí filmu, ale proto, že je snímek napínavý, se sympatickými herci (především Kelly :-) ) a vůbec ne hloupý. Jediné, co mi tak nepřestalo vadit, byla až přílišná dvoubarevnost příběhu, který se příliš nevěnuje složce samotného přežití na ostrově, resp. jen okrajově a nelogicky. Moc si neumím představit, že se lidé po ztroskotání ihned smíří se svým osudem, prakticky kvůli tomu neprožívají žádné trauma a pouze čekají na záchranu, namísto toho, aby se snažili nějakým způsobem na sebe upozornit. Co se ale týče hlavní dějové linky, tedy hlavní trojice a konfliktu mezi nimi, tak ta byla zpracována velmi dobře a já byl opravdu mile překvapen. Billy Zane ve své roli výborný, Kelly Brook je femme fatale jako vyšitá. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dopracovala k "céčkovým" filmům. Být nadržený chlap, asi víc juchám, není nad dobře vyvinutou trosečnici v bílých plavkách kdes v Karibiku se dvěma soky. Trojka v názvu kupodivu neodkazuje k žádným nekalým praktikám...narozdíl od některých uživatelů zde jsem spokojena s koncem (ale opravdu koncem), který film vyzvedl zejména z konverzačního bahna. Kdyby se tam nemluvilo, byla by to mnohem větší paráda. No co už, viděla jsem i horší blbiny. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Stewart Raffill rozohráva komornú psychologickú drámu, plnú paranoje, intríg, lásky a nenávisti. Obaja mužskí trosečníci hrajú obstojne, hlavne Billy Zane ako žiarlivý, plešatý manžel má zopár výborných momentov, no všetko to odsúva do ústrania dychberúca herecká exhibícia Kelly Br( . Y . )k, ktorá bola vlastne jediný dôvod, prečo som si to pozrel. Posledných 15 minút som sa už len smial. Skvelé odreagovanie. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama