Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí se rozehrává souboj mimozemské rasy o přežití. Jedinou šancí cizího druhu je navázat kontakt s lidmi a zkřížit s nimi svůj genetický kód. Postarat se o to musí dokonalá Sára. Na záda jí ale dýchají vojáci ze speciálního komanda, kteří mají jediný úkol - zničit ji i její potomstvo… (oficiální text distributora)

Recenze (38)

raimi 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Ze začátku to vypadalo na fajn béčko. Jenže to by nesmělo trvat bez osmi minut dvě hodiny! Tady nejspíš někdo z tvůrců upadl na hlavu a ztratil soudnost. Hororový béčka mají bavit a odsejpat. A né se vlíct jak týden před výplatou. Dvakrát jsem u toho usnul, boha! A nezachránilo to ani těch pár nádhernejch gore parádiček Joela Harlowa a jeho týmu trikařů. A ty silikonový kozy už vůbec ne. Jo, a to finále se rozhodně prodralo na špičku mé soukromé hitparády nejzdechleších filmových vyvrcholení. Do čtverky nejdu ani náhodou. Uf. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak už všichni ti známí herci a tvůrci zmizeli. Nezůstal nikdo a rozpadá se původní plán. Myšlenkově to vlastně pokračuje, ale už to není tak kvalitně natočené.Prvních několik minut je vlastně jen sestřih z dvou předcházejících příběhů. Je tu vidět SIL i EVU, ale jen ve vzpomínkách. CITÁT - SÁRA? Ano jsi Sára.......... Špatné triky, nesympatičtí herci, nepovedená hudba. Už to skoro nestojí za nic, ale stále se na to dá koukat a nenudí to. Čtyřky se už fakt bojím. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování už zcela vybočuje z původní myšlenky a od prvního dílu se oddaluje mnohem víc, než dvojka. Neříkám, že by film neměl svoje klady, ale tenhle díl byl na mě jako fanouška Species už trochu moc. Tenhle film je srovnáván hodně s druhým dílem a je hodnocený úplně stejně, ale pro mě je to zatím nejhorší film. Herecké obsazenín nebylo špatné, vždyť tam hrál třeba pro mě skvělý herec Robert Knepper známý ze seriálu Prison Break ,kde hraje jednu z mých nejoblíbenějších rolí vězně (uprchlíka) T-Baga. Jeho šílený úsměv a olizování rtů prodal i v tomto snímku a pro mě byl nejlepší z celého filmu. Ostatní herci byli jen směšným odvarem herecké školy a ani pěkné holky to moc nedokázaly vylepšit. Samotné efekty už taky dost pokulhávají, a to v jaké době to bylo natočené patří do podprůměrné kategorie. Samotné ztvárnění Species se sice ještě drží na úrovni předešlých dílů, ale ostatní věci kolem dokola jsou dost ubohé. Co se týče kamery, tam si až na pár okamžiků nemůžu moc stěžovat. Bylo nám prezentováno to, co jsme měli v rámci možností vidět. Hudba byla jen zbytečným doplňkem a lepší hity bych našel i na svých zaprášených kazetách do starých kazeťáků. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Celá série o mimozemské rase snažící se přežít ve světě který není zrovna kompatibilní s její DNA, se potací mezi erotickým a hororovým béčkem. On nápad to zase tak špatný není a když nic jiného, tak se člověk může kochat pohledem na ufonky s těly polonahých superkoček. Sice mají hloupý zvyk lidské samečky likvidovat což je mrzuté, ale těmto kráskám se to dá odpustit; vždyť co je špatného na tom, že jsou trošku vybíravější? Nejde o nic menšího, než se spářit s nositelem kvalitní DNA a stvořit tak dokonalejší druh(jestlipak to pan Darwin myslel s tím přirozeným výběrem nějak takhle?) Jako námět pro nějaké to alien porno je to bezva. Ridley Scott by si s takovým příběhem patřičně vyhrál a naservíroval by nám horor jako z partesu. Samozřejmě by to stálo desetkrát tolik a nejspíš by se tam objevili i nějací slušní herci. A také je dost dobře možné, že by scénář napsal někdo s mozkem. Jenže to se nestalo. Takže pokud vám stačí pohled na výstavní prsa Suny Mabrey či Natashy Henstridge a v tv neběží nic lepšího(šipkový turnaj, ženské sumo, politické debaty...) klidně odstavte levou hemisféru a enjoy! ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorý pokles na kvalite. Niežeby predchádzajúce časti boly nejaké kvalitné ale aspoň nespadali do kategórii doslova amatérskeho filmu. Tu vidno, že obsadenie Natashi Henstridge v prvých dvoch dieloch bol vynikajúci ťah. Predsa z nej vyžarovalo tajomno, kdežto tu je to len pekná baba. Trikov je minimum, sexu bohužiaľ tiež a o hororových scénach sa ani nedá hovoriť. Jediným kladom je možno maličká úloha starého mŕtveho Síla ktorému podobu opäť prepožičala Natasha. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Kalifornie. Část se točila v místním studiu Van Nuys v Los Angeles, dále se filmovalo ve městech Monrovia a San Diego. (Terva)
  • Na tvorbě mutantů se již nepodílel H. R. Giger, známý tvůrce Vetřelce, a tak jeho post převzal Rob Hinderstien. (Terva)
  • Ačkoliv film neměl u diváků velký úspěch a vyšel jen na DVD, odnesl si kameraman Christian Sebaldt první místo za nejlepší kameru v soutěži nazvané DVD Exclusive, konané v USA v únoru 2005. (Terva)

Reklama

Reklama