Reklama

Reklama

Sonic X

(seriál)
Japonsko, (2003–2005), 31 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Ajumu Hatori

Hrají:

Džu'iči Kanemaru, Rjó Hirohaši, Taeko Kawata, Sanae Kobajaši, Bin Šimada, Ken Narita, Norio Wakamoto, Hiroši Kamija, Kódži Jusa, Nobutoši Kanna, Čikao Ócuka (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(78)

Je tu úžasný Sonic! Ježek, který nemá na světě obdoby. Je nejrychlejší, je nejchytřejší, je neustále v akci a vždy si ví rady. Když už se zdá, že jde do tuhého a ostatní utíkají, on je připraven zasáhnout a vše s chladnou hlavou vyřešit. Přichází superježek, se kterým zažijete mnoho neuvěřitelných příhod plných akce v japonském animovaném seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Sega se zřejmě rozhodla pohřbít definitivně modrého ježoura, jehož profil brázdil naše monitory či televizní obrazovky před nějakými deseti lety. Původní seriál měl hnusnou animaci, byl schematický až běda a sem tam byl vtipný. Jeho druhý poločas oplýval fešným kabátkem, čímsi jako dějovou linií a opět byl občas vtipný. TOHLE má supermegahyperrádobynaspeedovanou animaci, příběh ještě dementnější než u Pokémonů, pokud se to rozhodneme příběhem zvát, a vtipný není ani pro to šestileté děcko, které čučí na Jetix každý den aspoň půl hodiny. Vlastnoručně testováno;) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ano, ani za hranicemi to nemají moc rádi. Snad ani tu neosekanou verzi (4Kids vystřihli scény, dialogy změnili v nafoukané vtipy, změnili intro i závěrečné titulky).Dementnější než Pokémoni? Cháá, Pokémoni jsou jen reklama, tady je děj, i když ukrutně pomalý. Ale jako menší jsem si to užil i zasmál se (i když některé vtipy možná byly neúčelné). Ještě že to tu nevidí (snad) notorická toxická část Sonic fanbáze, to by znamenalo pro tento web apokalypsu.xD ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Modrý super-rýchly ježko bol zaujímavý nápad a aj dobre ako postavička vyzerá, ale tam to končí. Ostatné postavičky sú pre mňa nezvládnuté a tiež celý dej. Podľa mňa deti by z tohto veľa nemali, keby sa na to mali pravidelne pozerať. Ani zďaleka sa to nechytá na veci ako Krtko, Káčerovo, Ninja korytnačky. Sklamanie! ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Jako jo, aby se vám to líbilo musíte splňovat tři věci: Za a) Mít hoooodně rádi Segu b) Mít hodně rádi animáky a vyznat se v současný animovaný tvorbě i tvorbě minulý, protože stejně jako jiná tvorba se někam vyvíjí a od něčeho si to něco bere. c) Mít tak nějak rád a chápat japonskej pohádkovej styl. Tohle má určitě klady a zápory, ale ty klady rozhodně vedou. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Ježek Sonic je sice legenda virtuálních her, ale tento seriál je naprostá příšernost. I sám hlavní hrdina je nesympatický až běda. Animace je též příšerná, co taky chcete od japonského anime, kterýžto žánr nesnáším? Mimochodem, tento seriál odstartoval spolu s Puccou (též odpad) propad tehdy novějmenuvšího kanálu Jetix (dříve Fox Kids) na dno. ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi mě nějakou dobu bavila hra, ale tenhle seriál, epileptická japonská zhovadilost, která stoprocentně znudí, odpad! ()

MagsMoses 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale přesto, že je to tady samý "odpad!", tak tomu dávám "* * * *". Já jsem od mimina vyrůstala na Sonicovi, takže když jsem poprvé viděla tenhle seriál na Jetixu, tak mě neskutečně bavil. Moje nejoblíbenější postavička a konečně byla jinde než jen ve hře. Říkejte mi klidně, že jsem blázen, ale mě se tento seriál líbí. Připadal mi vtipný a zábavný. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som videl keď som mal asi 6 rokov. Vtedy chodil na Jetixe a pozerával som ho u babky keď som tam bol na prázdninách. Hrozne sa mi páčil a aj ja som chcel tak rýchlo utekať, vymýšľa som prístroje ktoré by mi to umožnili, kreslil som všelijaké návrhy a tak. A keďže som tento seriál nevidel už dobre dlho, budem ho hodnotiť tak akoby ho hodnotil 6 ročný chlapec, a nemyslite si že nemám vkus :D ()

Reklama

Reklama