Reklama

Reklama

League of Gentlemen: Live at Drury Lane, The

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Velká Británie, 2001, 107 min

Recenze (5)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Některé scény se příliš nepovedly (hlavně Pauline a Les performující - ne vzpomínající), ale jelikož na scénu vstoupil i můj velký oblíbenec Mick McNamara, ty méně povedené věci přehlížím. PS: Pemberton mi z některých úhlů silně připomínal Řezníka DD Lewise. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak jako kdo viděl seriál, nic ho už tady nepřekvapí. Některé scénky jsou dokonce převzaté, i když mírně upravené. Ze začátku jsem se lekl, že ani nebudou hrát v převlecích, ale pak je na sebe navlečou a zjeví se jako jejich nejkultovnější postavy. Taky se tam ale objeví i postavy, které mě ani v seriálu moc nebavily (průvodce v jeskyni, členové amatérského divadla atd.). Reece Shearsmith je dobrej, ale úplně mi razilo do očí, jak se často kouká do publika, jakoby tím oznamoval: "Teď se máte smát." Bral jsem to jako bonus k seriálu, ale mohlo by to pobavit i neznalého jedince. Nejlepší je asi scénka, kdy chlapi v hospodě vypráví vtip - to byla jedna z nejlepších scének i v samotném seriálu. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Zaznam predstaveni z divadla Drury Lane, ve kterem jsou ctverici hlavnich protagonistu prehravane ruzne komicke scenky ze serialu League of Gentlemen. ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

průměr v rámci celého seriálu jako samostatné představení bych určitě hodnotil víc jenže velká většina skečů je právě jen zopakovaná ze seriálu a to vždy v o něco horším provedení způsobené především zbytečným přehráváním a šaškováním prostě představení pro peníze jako lidová zábava dokonce si můžete všimnout že někteří muži v publiku mají pivko na druhou stranu pár nových scének a to velmi dobrých pohladí na duši a tak jako tak jsem se dobře pobavil jen by mě fakt zajímalo jak dlouhé bylo představení v reálu když si představým prodlevy mezi komplikovaným převlečením a přelíčením herců ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Velmi propracované představení a to i přesto, že některé scény jsou prostě jen opakování skečů ze seriálu. No a co - vidět to naživo musel být zážitek. Gentlemani jen ukazují jak jsou talentovaní a všestranní a že to nejsou jen obyčejní komici, ale především velmi dobří herci. ()

Reklama

Reklama