Reklama

Reklama

Město duchů

(neoficiální název)
  • USA Ghost Town
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladou ženu Kate zastihne na silnici písečná bouře a slehne se po ní zem. Ambiciózní šerif se ji snaží všemožně najít, až se dostane do města uprostřed ničeho. Postupem času začne zjišťovat, že žena, která zmizela, je stejná jako manželka pistolníkova šéfa. Za pomoci místního kováře se vrhne do posledního boje, kdy se bude muset postavit bandě pistolníků a jejich šéfovi. Jejich životy jsou tak v jeho rukách a "Město duchů" zažije ještě naposledy přestřelku. (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Ghost town je zábavou prošpikovaný snímek, který si nedělá žádné starosti ani z profláknutých klišé, ba naopak je strhává ve svůj prospěch a perfektně baví. Panic v branži Richard Governor na to šel pěkně od lesa, nedělal si žádný vrásky a asi mu i docvaklo, že to zas až taková věda nebude. Chutná žánrová omáčka spolu s výtečnou atmosférou vyprahlého městečka duchů, hordou špinavých psanců, čeného humoru a vůní střelného prachu chutnala vážně skvěle. Tohle já můžu, takže palec nahoru. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jsem příjemně překvapen, čekal jsem jak už to u filmů, které nikdo neviděl bývá totální sračku a ejhle ono ne. Mladý šerif pátrá po dívce a dostává se na poušti do westernového města duchů. Je to v podstatě klasický western o šerifovi, který se sám staví bandě, terorizující městečko, akorát jsou v něm všichni mrtví a někteří krapet nesmrtelní. Některý věci nedávaly smysl, vše vypadá natočené za pár dolarů, ale slušně jsem se bavil. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Hororový western z konce osmdesátek? Proč ne... Horory z osmdesátých let mám rád, co se týče kombinace hororu a westernu lehce jsem zavzpomínal na skvělý Dead Birds a s očekáváním lehce komediálního, ale přesto poctivého hororu odehrávajícím se na divokém západě jsem si film pustil... No, z částí mé očekávání naplněna byla, z části ne... První polovina filmu má opravdu slušnou, dosti bezútěšnou atmosféru, která začne s nástupem více westernové části pomalu vyprchávat a film se začne táhnout a diváka i trochu nudit... Což je opravdu škoda, protože hudba je po celou dobu slušná, černý humor potěší a přes absenci gore nebo více krvavých záběrů a charismatičtějšího záporáka, mohl jít o nadprůměrný kus... Takhle jen průměr... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Typické osmdesátkové béčko s mizernými herci, jehož sledování je vyložená ztráta času. S brakovým scénářem i úsměvnými efekty se z podstaty žánru už tak nějak počítá, ovšem Ghost Town nenabídne vůbec nic navíc. Atmosféru film nemá, gore vlastně taky ne, přísnější měřítko snesou snad jen masky (hlavní záporák je ukrutně odpudivý neřád :-)). V rozporu s tím ve filmu objevíme dvě velmi pohledné dívky. Bohužel kromě vnadných křivek jejich těl (které nám režie pohříchu neukáže), ale tyhle dívčiny utěšeně zapadají do brakového koloritu celého filmu, pač kdykoli otevřou hubu, je neštěstí na světě. Jinými slovy – na zabití volného času tenhle film postačí, ale přesto bych se porozhlédl raději někde jinde. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě solidní starší ne moc známý horor. Moc jsem od něho nečekal a chtěl jsem dá t jen 3* ale nakonec za to překvapení a to že jsem dlouho neviděl dobrý horor dávám 4*. Herci jsou poměrně sympatičtí, efekty solidní a westernová atmosféra je parádní. Sice hlavní padouch je strašně debilní a scénář je klišé, parádní film který dokáže akorát překvapit. ()

Reklama

Reklama