Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abby je studentkou umění a malířkou. Její přítel Sy je téměř perfektní - chodí s Abby na romantické večeře, nosí jí kytky, sleduje zamilované filmy... Má ovšem jeden zásadní nedostatek: žije totiž jen v Abbyiných představách! Navíc seznámení se sympatickým Quinnem zamíchá dívčinými city. Koho si nakonec vybere - imaginárního dokonalého prince nebo skutečného přítele? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (12)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Copak vy na Díkůvzdání jezdíte zdobit hroby ??" - "Ale to ne !! My zdobíme své vlastní !! George nám je koupil ke dvacátému výročí svatby.." ;) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sympatická neokoukaná dvojice v romantice, která staví na originální zápletce, aby nepropadla v moři kopy podobných romantických příběhů. Tvůrcům se podařilo obojí, přijít s nápadem a ze mě udělat dvojitou tupku. Jednou se sněhovým andělem, podruhé s obrázkem bruslařky. Na obojí jsem čuměla jak puk a vůbec nic mi nedocvaklo. Budu muset radikálně snížit spotřebu vanilkových rohlíčků. :-) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Človek nemiluje osobu s ktorou chodí, miluje charakter, ktorý jej pripisuje...Príbeh o tom, že dokonalá láska neexistuje, nie je vôbec ničím prelomovým, no našťastie sa tak ani netvári a poskytuje to, čo divák očakáva- oddych. Je síce pravda, že celý film je predvídateľný ako máloktorý, že bočné postavy sú švihnuté (napr. rodičia), že je tam značná dávka klišé a sentimentu...ale na druhej strane, film neurazí a sám som týmito nedostatkami nebol znechutený. Možno je to práve zásluha hlavných hrdinov ( Quinn nie je ďalší nafúkaný typ teenagera, len sa mu nedarí v škole, Imaginárny priateľ nezostane ku koncu záporákom, aby mohol vystúpiť z kola bez výčitiek svedomia a Abby je sympatická už vďaka vzťahu k umeniu) a samotného imaginárneho priateľa. U mňa sa film vyšplhal na 2,5* ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Naprosto běžný film s běžným provedením, sympatickými herci a typicky americkým koncem. Ale co víc taky očekávat? Oceňuju nápad vytvořit imaginárního Sye, kolem kterého se motá naprosto běžný děj. Tohle dílo ničím neurazí, ničím nenadchne a pro mě to je tak 45 %. ()

mi0 

všechny recenze uživatele

Celý problém tohto snímku spočíva v tom, že sa jedná doslova o "Americký romantický film". Jednoducho obsahuje všetko, čo si pod týmto pojmom dokážete predstaviť a trochu originálnejšia myšlienka je asi to jedniné, prečo to dopozeráte do konca (a možno ešte kvôli sympatickej hl. postave :). ()

made1 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nedosahuje to ani průměrné úrovně romantické komedie v rámci televizní tvorby. Absolutně žádná hloubka, ale to bych snad ještě odpustila, kdyby to nekončilo tak hrozně pitomě. Růže? ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by tento snímek byl nějakou klasickou americkou, romantickou komedií, protože milostných vztahů, které se odehrávají v lidských představách zase tolik nevidíme, ale i tak je to asi všechno, co by tuto komedií mohlo vyzdvihnout. Je to sice neoplácané, ale samotný příběh je až příliš jednotvárný, nevýrazný a dost předvídatelný. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek hrající si s motivem imaginárního milence sympatické mladé ženy. Nic ji tak nechybí a žije si svůj spokojený život. A to do té doby, než jí osud přivede do cesty sympatického muže. Příběh o rozhodování a velké lásce nijak neurazí. Televizní formát neškodí a naopak přivádí příjemné vyprávění zamilovaného příběhu. Ani neoriginálnost nijak nevadí. Dá se tedy říci, že se to televizním tvůrcům tentokrát povedlo. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Slušný nápad by vydal na víc než jen na televizní komedii, zvlášť kdyby si autoři dali práci s rozvíjením zápletky. 60 % (Ci 01/2008, str. 103) ()

Reklama

Reklama