Reklama

Reklama

Hoši z Bristolu

  • USA Bristol Boys
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Americká kriminální komedie vychází ze skutečného příběhu. Vypráví o vzestupu a pádu skupiny dealerů marihuany z předměstí Bristolu, kteří byli zatčeni a uvězněni v roce 2001. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

fraktal 

všechny recenze uživatele

Příběh "dobrých hochů" - jak ho mohli vidět oni. Takový příběh ze sousedství, a s (mnoha) morálními poučeními k tomu: *** drž hlavu dole, nevyčnívej (rychle vzůhu znamená že dolu poletíš ještě rychlej!) *** jsi-li v něčem dobrý, neser se jinam (a važ si moudrých rad) *** nemíchej do bussinesu (dealování) zábavu (užívání) Ač takřka v televizní kvalitě (zejm. na obrazu i zvukové lince je to znát), leč příběh to bohatě vynahrazuje - ač se tedy nekonají žádné (ani akční, ani CGI) orgie, ač tu vše již 101x bylo, velice příjemně se na to celé čumí, ba mám dokonce i pocit, že jsem si něco odnesl. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde přišel distributor k dojmu, že je to komedie. Příběh podle skutečné události. Partička mlaďasů postupně rozjede kšeft s drogami a jak to všechno pokračuje a jak to skončí. ()

Reklama

Bast 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tenhle film chtěla vidět jen kvůli názvu a to konkrétně kvůli městu, kde se děj odehrává - Bristol. Jenže jsem si myslela, že je to Bristol v Anglii a on je to zatím Bristol někde ve Státech... No co už... :o) Každopádně fakt netuším kdo přišel na to, že je tenhle film komedie... ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

prumerne natocena ,,krimi´´ podle skutecne udalosti ktera me zabavila ale na druhou stranu mi dech nevyrazila...kazdopadne zajimava Davidova prvotina se kterou vylozene nezklamal ()

Reklama

Reklama