Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

POMO 

všechny recenze uživatele

Obstojná, vkusná romantická záležitosť podľa najosvedčenejšieho receptu, ktorú robí „inou“ iba fakt, že o naplnenú lásku v nej usilujú dve lezbičky. Krajšie lezbičky než vidíte v pornofilmoch. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

On, ona a ona málokdy tvoří šťastné trio. Pokud se však do jejich vztahu připlete skvělý konverzační humor, tak je o zábavu postaráno, i když skutečnost, že dámy nepředvedou žádnou žhavou postelovou cestu, se mi jeví jako značně pobuřující. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Trochu málo komediální komedie snažící se zahalit hábitem psychologického dramatu o přerodu sexuální orientace, který je ovšem také dosti děravý - psychologie je strašně jednoduchá a plytká, resp. v podstatě ve filmu vůbec není. Téma je ale dost atraktivní a nekonvenční, zpracování středně minimalistické a světe div se - vkusné a fakt milé. Jen závěr zbytečně velkolepý, okoukaný a provařený. Použití dvou překrásných, něžných lesbiček jako lákadlo pro povrchní diváky a nadržené teenagery je sice děsně samoúčelné, ale musím uznat, že funguje skvěle, na dívenky v hlavních rolích je vskutku příjemný pohled... 7/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V skutočnom živote to možno takto nefunguje ale už za neotrelý námet a mimoriadne sympatické duo Piper Perabo/Lena Headey musím proste prihodiť. Hoci Imagine Me & You v zásade štruktúrou neprináša nič nové, predsa ide vďaka spracovaniu o svieži vánok na poli romantických komédií. Američania by niekedy asi potrebovali britský rýchlokurz aby sa naučili aj obyčajné témy točiť pôsobivo. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film o tom, aký je svet vzťahov krutý. Univerzum, kde biológia dovolí takýto hriech z pohľadu druhého pohlavia, ktoré čumí na tú žijúcu nádheru, je neriešiteľné. A preto človek musí ísť ďalej. Ináč umrie žialom. Už NIKDY nechcem vidieť film o prekrásnych lesbičkách! :D :((( ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá..a mnohdy nás zasáhne, když už jsme si mysleli, že jsme ji našli. Je to v podstatě všední námět schovaný za nevšední kabátek, ale jedná se o celkem zábavný kousek, přestože to klišé, předvídatelnost a celková forma se mi zdá jako něco, v čem se obvykle spíš vyžívají Američani, než Britové. "Happy end" se mi zdál nevkusný, vzhledem k tomu, že byl na úkor tak dokonalého (!!) chlapa - hlavní dvojici tím pádem nešlo příliš fandit. Ale jako jednorázovka a k tomu se Cersei z GoT - fajn. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Tak lepší než Kyss mig, ale pořád žádný zázrak. Lena Headey mi byla povědomá. Nakonec jsem se dopátrala k Aberdeenu. :-) ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

ve správné společnosti a dobrém naladěný naprosto pohodový snímek, který občas zvedne náladu, hezky se na něj kouká. Ale některé momenty naopak zase na odstřel. Takže takový střed. a dabing jako většinou hrůza ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý lesbický príbeh. Slušné natočený film, v ktorom hlavná hrdinka v deň, keď stojí pred oltárom zistí, že existuje láska na prvý pohľad a že stačí pár sekúnd na to, aby sa dokázala zamilovať na celý život. Život sa jej značne skomplikuje, pretože objektom jej lásky nie je muž ale roztomilá kvetinárka Lucy. Skvelé herecké výkony dvoch krások - Piper Perabo a hlavne Leny Headey. Voľná, ľahká, oddychová filmová komédia s názvom Imagine Me & You, ktorej navyše dominujú ako uveriteľné herecké výkony, tak zaujímavý námet či skvele napísaný scenár. Filmu navyše nechýba ani dynamika, vnútorný rytmus, napätie a hlavne koniec, aký sme si všetci priali. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná romantika, ačkoli jakmile vám tvůrci představí hlavní zápletku, je všechno jasné a předvídatelné jako u většiny filmů tohoto žánru. Ale je to příjemný snímek... ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Rachel (Piper Perabo) se má vdávat. V kostele se však na první pohled zamiluje do květinářky Luce (Lena Headey). Jenom aby bylo jasno – ani jedna si zprvu nechce připustit svoji orientaci. Slovo dá slovo, návštěvy květinářství jsou čím dál častější a slečny zjišťují, že se mají rády. Otrkávání atraktivních holek v podání Piper Perabo a Leny Headey hodně sází právě na to vzrušující, lascivní a „zakázané“ ovoce, kterým ještě před 19 lety lesbická láska v romantických komediích tak trochu byla. Naštěstí se pohybujeme v britských vodách a Angličané byly v tomhle vždycky o krok před Amerikou. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z mála situací, kdy bych byl ochoten o svatbě alespoň přemýšlet. Asi by mně to ve finále bylo k prdu, no ale tak bych večer dělal kameramana, však nakonec by se nažrali všíci. Navzdory všem předpokladům pro průser šlo o vcelku příjemnou zábavu. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil... Nevím, jestli to byla komedie nebo drámo (ano, vím, že oboje), což by ani tak nevadilo, ale výsledkem byl opravdu happyend, kdy jsou všichni šťastní a primární vztah šťastně rozbitý? Aby to působilo realisticky, přišlo mi to moc strojené; aby to působilo romanticky, je to moc bez srdce. Určitě existují nudnější filmy, třebas přímo i horší, ale ještě víc existuje lepších i příjemnějších. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Priznávam, je to skorej na tri hviezdičky; romantická komédia, úplne klasická, so všetkou svojou naivitou a klišé. Ale má to srdce. Tie dve sú super a dobre sa na to pozerá. Milé, malé, anglické. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Zkouším opomenout nesmyslnost zápletky, odhadnutelnost každé následující vteřiny, ale nejde mi to. Snímek tak průhledný a námět stokrát zkopírovaný, až to není pěkné. Dávám dvě hvězdičky za herecké obsazení a britskou angličtinu. ()

Reklama

Reklama