Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je nepředvídatelná a někdy se ubírá úplně jinými cestičkami, než by si rozum přál. Jonny a Sára jsou mladí manželé, kteří se radují z narození prvního dítěte. Spolu s půlročním Lucasem plánují stěhování, stavbu domku v blízkosti Sářiných rodičů. Ti jim do začátků obětavě věnují své úspory. Jonny opustí svoji méně placenou práci silničního dělníka a stane se tatínkem na mateřské dovolené, což není ve Švédsku neobvyklé. Navštěvuje kurzy plavání a besídky pro rodiče. Oba si staví svůj vztah cihlu za cihlou, podobně jako se staví dům. Někdy těžce a lopotně, vždy však s úctou. Jednoho dne potkává Jonny osamělou matku Rebeccu, která navštěvuje se svým dítětem tytéž kurzy plavání a stejné besídky. Zdá se, že dva rodiče na mateřské dovolené mají podobné problémy. Jonnyho životní plány dostanou nečekaný úder a zdá se, že od tohoto okamžiku už nic nebude tak jednoduché jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

jonny

jonny (hodnocení, recenze)

Tento film mi absolutne sedl do momentalni nalady. Ne uplne bezne tema, zpracovane velmi zajimave. Komedii bych to rozhodne nenazyval i kdyz ted ted se toto spojeni pouziva v kazdem filmu. Mozna, ze ne az tak uplne reale, ale jiste se to stat mohlo. Velice prijemne stravenych 98min.

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Výborné vztahové drama s prvky opravdového a výborného humoru, s kterým se setkáváme dnes a denně ! Alespoň já ano..... :-)

Reklama

Reklama