Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (446)

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá alternativa k animovaným filmům pro rodinu s dětmi. V některých částech je to trochu nudné, postavy jsou tak trochu jednorozměrné a pořád tak nějak tušíte co se stane v příštích 5 minutách, ale jako celek to špatné není a pejskové a herci mi byli milejší, než další animované postavičky. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Takový snímek který neublíží ale ani extrémně nenadchne. Je to cyklus povídek které na sebe navazují a jsou propojené jedinou duší psa - která vždy má odlišné poslání - celé se to pak uzavře návratem a poznáním původního majitele.... no dobrý, psi mám ráda ale ne až tak sentimentálně. ()

nwx odpad!

všechny recenze uživatele

Pro ten náš český nesoudný národ skákající jen kolem čoklů, přesto lejna nesbírající, pro který je čokl větší hodnota než člověk, to bude nejspíš film tisíciletí. Jinak uslintaná pipkovina. ()

s1r1us odpad!

všechny recenze uživatele

zbytečný film, natočený zřejmě někým, kdo neměl nikdy psa. Příběh nula, herci nula. Chování psů nereálné a celý film stojí jen na tom, ukázat roztomilá štěňátka, a jak pak ten pes umírá. Takže prvoplánová citová vydíračka. viz ostatní komentáře dalších: "Tina00: film není pro nikoho. Kdo nemá psy (zvířata) rád ten na to nepůjde, kdo je rád má - bude pravděpodobně jako my, traumatizovaný ještě celý večer. Není to vyděračný doják, ale je to prostě zbytečně smutný pohled na to, jak umírá celá parta psů.", "HH ** Hezcí psi, dobrá kamera, slabý scénář, citová vydíračka. Toť vše!" "klima777: odpad! Vyděračská symfonie. Vážně děsivá." ()

ExpertAsie 

všechny recenze uživatele

Srdcovka, jednoduchý a velice zajimavý pohled z pohledu psa, který si vždy nachází cestu ke svýmu páničkovi jakoukoliv cestou během kterých zažije mnohé a neskutečné příběhy pro něho. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

S Psím posláním mam jeden problém, bohužel je klíčový pro to, jaký mam z filmu celkový dojem. Vzhledem k základní premise filmu (pes zavře oči, probudí se v jiným těle a jede se dál) vlastně postrádá to nejdůležitější - emoce. Víme co se stane, a i když by to mělo být hrozně smutný, je nám to vlastně jedno, protože to je jedno i Baillymu, prostě se loadne jinam a jde zase dál. Kvůli téhle "nesmrtelnosti" ve mě film nevzbudil skoro žádné emoce. A ani režie Lasse Hallstroma ve mě nevzbudilo zrovna nadšení. První polovina je šíleně natahovaná a zajímavá až v jejím závěru. Pak to nakonec jde ráz na ráz a než si stihneme k psovi vypěstovat vztah, zase tu máme jinýho a takhle se to stane snad 3x během 15 minut. Musím zase ale uznat, že poslední fáze je fakt pěkná. Uzavřní kruhu je natočeno pěkně a vyvolá to v člověku i nějaké to dojetí. Jenže co je to platný, když mi přijde smutnější Neuvěřitelná cesta, když nechají starýho Chance v tý jámě. A i když tam nikdo neumře, vyvolává to ve mě víc dojetí, než Psí poslání, který má sice pověst uslzenýho bijáku, ale on ve skutečnosti by uslzený pouze chtěl být. PS - Potěší Dennis Quaid ve své miniroličce. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Pokud jste měli problém s Marley a já, tak se tomuto filmu obloukem vyhněte. Je to totiž třikrát horší (doslova). Narozdíl od Marleyho není ale Psí poslání samoúčelné ždímání emocí, ale krásné pohlazení po duši, které dokáže na konci nádherně zahřát u srdce. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Dojemné, krásné, inteligentní a navíc originální. On je vlastně takový i život😀 Lasse nezklamal, to se prostě musí vidět! ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo teda peklo. Kinologové všech zemí si ťukají na čelo ze psích komentářů. Tohle natočil a před tím napsal člověk, který v životě neměl psa. A navíc je to natočený jako maximální citová vydíračka, kdy tvůrci chtějí, aby jste řvali, řvali, řvali a řvali jak želvy a nic jinýho. Místo, aby natočili rozumný snímek se všemi klady a zápory co do života psích mazlíčků patří, zpatlají takovouhle ubrečenou omáčku. Takhle se psi nechovají a pochybuji, že takhle přemýšlí a jestli ano, tak jedině nějaká ta čivava nebo yorkshreer, kterýho panička nesundá z klína. Všechno uhlazeno, aby vás to připravilo k tomu móři slz. Velký sci-fi. Jestli chcete něco reálnějšího o psech u čeho se zasmějete a taky nějakou tu slzu ukápnete, koukněte na Marley a já. Tohle je ztráta kapesníků. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Nemusím byť psíčkar ani mať ku psom nejaké špeciálne puto, aby som nemohol povedať, že to bolo jednoducho skvelé. Striedanie príbehov zabezpečilo, že film neskĺzol do nudnej roviny. Navyše, každý z nich bol vydarený a originálny. Príbehom sprevádza samotná hlavná psia postava, ktorej rozprávanie ma veľmi bavilo. Keď som zistil, že do kín ide druhá časť, prvá reakcia bola, že to je poriadna zbytočnosť. Keďže však má ešte lepšie hodnotenie ako prvá, tak si to jednoducho musím pozrieť. ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem majitel žádného psa, byl to pro mě opravdu silný zážitek. Po dlouhé době jsem byl v kině. O tomto filmu jsem slyšel jen zběžně a i když jsem trailer nejspíš viděl, nevěnoval jsem mu velkou pozornost. Film je ale naprosto dokonalý! Je to pojato jako rodinný film s mnoha velmi vtipnými momenty, ale i smutnými. Na konci prvního příběhu jsem asi nejvíc cítil slzy v očích. Ale právě to rozdělení na jednotlivé příběhy (které jsou součástí jednoho celku) má co do sebe. Určitě je to originální film a na konci jsem jenom zůstával sedět a ještě stále vstřebával tu úžasnou podívanou. Je to ten typ filmu, který ve vás zanechá optimismus a dobrou náladu. Opravdu moc pěkné! ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočné, ale predsa plnohodnotné. Psíčkarov tento snímok poteší, zahreje pri srdci ba dokonca rozplače a keď prídu domov poškrabkajú svojho chlpatého mazlíčka za uchom. Tí druhí si pomyslia, že je čas si ho zaobstarať. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No nádhernenej film, ze kterýho tečou potoky takovýho toho hezkýho, co zasere každou dušičku. Pejsek kterej mele a mele, až vám vymele díru do hlavy. krásnej film, kterej mě stál flašku hrozně dobrýho vína, a ve výsledku z pejska zůstala jen opice.. / Nebo to je taky........ totálně vylízaná, sentimentální psí sračka. Záleží jak se na to jeden podívá. Never more. ()

Jiri.Kuca 

všechny recenze uživatele

I přesto, že mi tenhle film byl doporučován ze všech stran, musím říct, že jsem opravdu zklamanej. Zbytečně tlačí na pilu, jako by nestačilo, že pes umře jednou, on musí umřít celkem 4x nebo 5x aby se nakonec, opravdu nečekaně, vrátil ke svému prvnímu pánovi. To, že tvůrci během natáčení filmu donutili psa skočit (spíše ho tam hodili) do peřejí, aby mohli natočit jednu ze scén, to už je fakt hodně. Na to jak se tváři jak milujeme všichni psy a jen kvůli jednomu záběru ... Sorry, za mě propadák. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama