Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem nemohla jít do kina, protože sama mám psa, a vím, že bych v kině nedala emoce, ale jen pláč, Reklamu jsem na tento film neviděla a ani mi to nevadí stejně si vždycky udělám názor sama, a ty negativní neberu a neuznávám, komu se tento film nelíbil at nikdy nemluví, že mají v sobě nějaké emoce, protože to jsou bezcitní lidé, kteří jen hýří nenávist kolem sebe, a závist, a od toho se já distancuji, ()

kslaww 

všechny recenze uživatele

Filmy o zvířatech vždycky chytnou :-) po měsíci přemlouvání přítelkyně která nechtěla koukat protože to bude smutné jsem jí přemluvil. A no brečela jak želva i já měl na kahánku :-) Ale takhle originální, dojemný, krásný příběh za to stál....vynikající rodinný film. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Když mám být spravedlivý, tak je to opravdové, takovéto již zde zmíněné, pohlazení na duši. Ovšem z uměleckého hlediska je tenhle snímek trochu slabší. Když pominu průměrný scénář a prakticky neexistující hudbu, pak celý děj, i přes svůj spád, je spíše zajímavý z hlediska převtělování, ale jinak není příliš nabitý nápady. Pes vyzkouší všechny možné druhy lidí. Přes malého kluka, po policistu, pak klasickou holku, co o něj pečuje líp jak o sebe až ty, co o něj nepečují vůbec. Víc se toho asi nedalo ani vymyslet. Nicméně konec je víceméně očekávaný. Na druhé straně jsou vtipné myšlenky psa, který chápe většinu příkazů úplně jinak než lidé a v tomhle se tvůrci docela trefili. Milovníci psů a filmů o zvířatech, z celkem pochopitelných důvodů, budou dávat vyšší hodnocení. Já mám psy a zvířata obecně taky moc rád a tenhle film se mi moc líbil a rád se na něj podívám někdy znovu, ale spravedlivě řečeno si zaslouží lepší trojku. ()

Barghest 

všechny recenze uživatele

Krásnej a milej feel good film, krásně natočenej, jak jen to Lasse umí. A taky je to hroznej doják, obzvlášť pro ty, co doma taky mají pejska. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Film jako takový není vůbec špatný. Celý smysl příběhu je taktéž propracovaný. Rovněž námět je fakt pěkný a zároveň dobře zpracovaný, ale snímek obsahuje i pár scén, které se podle mého do filmu pro děti moc nehodí. Hlavně konec každé "etapy" je dost emocionální a pro dítě to může být trochu moc smutný. Jinak ale z pohledu staršího diváka se jedná o krásný a originální film a určitě není od věci se na něj kouknout. 80% ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Myšlenka reinkarnace mne v tomto podání zrovna dvakrát nezaujala. Na jedno shlédnutí ovšem fajn. A ti hafani taky. Ale Hačikó je lepší. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně silný film, který vás nebude ani minutu nudit, s originálním příběhem, úžasnými herci i lokacemi, zkrátka úžasný. Nemám co vyčíst a jsem zvědav na dvojku. 5* ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Celkem podařený rodinný film a psím poslání. Nosný příběh včetně závěru je fajn, ale to mezi tím je tak trochu navíc, je to hezký film na víkendové odpoledne, ale nic víc. Lehce nad průměrem. ()

nula87 

všechny recenze uživatele

Lasse ždímá emoce na plné obrátky, nicméně neslouzává do přeslazeného kýče, a pořád to má v pohodě pod kontrolou. 80% ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tady srdce pejskaře musí zaplesat, o tom žádná. Při své čtvrté reinkarnaci se pejsek opět dostane ke svému původnímu páníkovi a to je jako velká citová brnkačka, ale je to príma. ()

Shewolff 

všechny recenze uživatele

Extrémní ždímárna citů, která zasáhne každého milovníka psů. Ale funguje to. Příběh má myšlenku a i když na začátku prosvištíme pár psích životů prožijeme i několik naplněných. Baví mě každý život do kterého nahlédneme jen je to na mě až moc silný zážitek takže to nevidím na brzké znovushlédnutí. Film v sobě nese silné poselství a každý by mu měl dát alespoň jednou šanci. Jen předem upozorňuji vezměte si krabici kapesníků málo které oko po tomhle filmu zůstane suché! ()

Kytka08 

všechny recenze uživatele

Lidi nedejte na klamavou stupidní reklamu. Film je skvělej, líbil se jak dětem tak dospělým. Je vtipný, smutný i dojemný. Souhlasím s komentářem machmej. ()

kerolca 

všechny recenze uživatele

Pořád je pro mě každý pejsek Bailey,Bailey, Bailey, Bailey. Já se do toho filmu asi zamilovala a chci ho vidět rozhodně znova. Ti, kteří jsou pejskaři stejně jako já, tak se u filmu rozhodně nenudí a celý příběh prožívají na plné čáře. Je pravda, že jsem sice v polovině filmu začala přemýšlet o čem celý film vlastně je, ale rozhodně mě to nenudilo. Za psího pána rozhodně 5*, jinak to prostě nejde. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Mám rád psi pomalu víc než lidi,ale tohle nebyla žádná velká hitparáda.Samozřejmě to hodnocení zde,je dáno tím,že jsme národ pejskařů a někdo občas vidí i poprvé film s touhle tématikou.Film se snaží pomalu v povídkách ukázat různé situace psů(jednoho) a jejich "poslání".Samozřejmě je to doják jako kráva,kdy i já jsem jemně haproval v koutku očích,ale bylo to naprosto tak pomalu bezdůvodně neustále podáváno,že jak tu někdo psal,vyděračství se zde ukázalo měrou vrchovatou.Mám rád film Hačika,kerý měl děj a byl uvěřitelný,zde je to vyprávěno trochu zvláštně.Hlavně konečný příběh psa,že to je opět Bailey,je čistokravná kravina.Myslím,že tady se potápí příběh neustále,protože nelze než vůbec koukat na to,jak zničehonic jsme u další povídky,která má bratru 10 minut.Ta prvoplánovost je přímo děsná,kdy už člověk chystá kapesníčky.Jestli druhá povídka neměla být něco na způsob filmu K-9 s německým ovčákem Jerry Leem,který tu má bídné hodnocení nad tímhle,což nechápu,tak koukáte na to stejné.Je to rodinné drama,který na to cílí co mu síly stačí a vyrokuje jen psama,který mají i dobrý nápady,že doopravdy víte,že takhle se chová i ten Váš pes,což zahřeje na srdíčku,ale to je tak všechno.Pro mě silné zklamání,kdy jsem se těšil i na Britt Robertson a Deniis Quaida,ale bylo to málo a přitom režisér natočil právě i Hačika a to je možné ten problém,že chtěl ukázat možná až moc jiný styl vyprávění. ()

gaara1 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový film, neurazí, nenadchne, slzička lehce ukápne a to je asi tak všechno. Viděl jsem určitě lepší filmy o psech. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Buď to bolo mojim aktuálnym vnútorným rozpoložením alebo som chytal svoje PMS, no bol to naozaj zaujímavý príbeh s psíčkarskou tematikou a akosi som sa dokázal obrniť voči tej emočnej vykrádačke. A to tieto filmy príliš nevstrebávam, teda ak to robia príliš okato. Tu to okaté bolo, to áno, ale som rád, že to nezabil prijebatý scenár, v ktorom je každé druhé-tretie slovo "Hačikó" alebo to nezlikvidovala nejaká klasická linka o psovi, ktorý sa vyváľa v odpadkoch, čím si vyslúži lásku malého dieťaťa až do smrti. Takých detí totiž dnes rastie ako šafránu, inak sú to samé malé kurvy, ktoré by mu najskôr odsekli ocas, týrali by ho na sto spôsobov alebo by sa ani neunúvali odvrátiť zrak od svojej PS4. Toto bola citová práčka so sušičkou, ktorá išla na plné obrátky cez najvyšší program. Akosi mi to nevadilo a môžem povedať, že ten príbeh reinkarnácie bol aj vtipný a zaujímavý. Jednoducho super. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama