Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (446)

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Klišé? Vůbec ne! Tenhle extrémně dojemnej kousek mě úplně dostal. Slzu uronim tak třikrát do roka, v kině ale dojetím brečel každej včetně mě. Opravdu řvalo celý kino. Slečna vedle mě stejně jako já spotřebovala celý kapesníčky. S reinkarnacema si někdo opravdu vyhrál, máme tu snad všechno, co by člověka mohlo zajímat. Měnící se doba má taky svoje kouzlo. Člověk si ani neuvědomí, kolik se toho tam událo až do doby, kdyby si všimnete, že americký klasiky nahradily moderní kousky z minulého roku. Vtip filmu taky nechybí, viz kocour a čtení myšlenek. Pizza! Obrazově je dílko taky nádherně vypiplaný, radost pohledět. Hudba byla vybraná taky velice vkusně, celej doják nádherně podtrhává. Stačilo málo a šli jsme na čínskou zeď s Mattem, díky bohu jsme se rozhodli pro tenhle film. Nikdy nebudu litovat. Dal jsem 5*. Nestačí mi to, tenhle film si zaslouží 6*. ()

wesker 

všechny recenze uživatele

Kdo měl, či má psa, procítí celý film od začátku až do konce. Citová ždímačka je slabé slovo. Každopádně je to krásný film a stojí za to ho shlédnout. ()

Velislav 

všechny recenze uživatele

Citové vydieranie a zároveň pekný, veselý, aj smutný psí príbeh. Čím to je, že keď vo filme zomrie človek - hlavná postava, nevyvolá v bežnom divákovi, ktorý poznal psiu lásku, taký nával citov, ako je to pri psíkoch... Videné v kine. 8/10 ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Film o psech s obvyklou zápletkou. Myšlenka zajímavá, ale zpracování mohlo být kapánek lepší a přítomnost "převtělování" mi přišla přehnaná. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých je podružný scénář, herci, výprava, zpracování, protože základní myšlenka všechno přebije. Tohle je film plný naděje. A je mi jedno, jak ho kdo hodnotí - ta myšlenka si zaslouží potlesk. A nakonec i práce se zvířaty byla skvělá. ()

ir.hools 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádnej ujetej psomil, ale tenhle film se mi líbil a chílemi jsem se přistila i vcelku dojatá. Je to hezký, milý a bude se líbit celé rodině. Mně se to moc líbilo :) ()

tyzmrde 

všechny recenze uživatele

Sympatický nádherný film který mě vzal za srdce. A ano jsem si vědom toho že celý film je poskládaný z velikých kliše ale naštěstí to bylo pro film úžasné. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Dokonalej film! U me se stridal plac se smichem. Film byl nadupanej emocema, napinavej, legracni, dojemnej. Herci byli senzacni, jejich starsi verze byly uveritelne. Zajimave pribehy a senzacni konec. Presne to jsem celou dobu filmu potrebovala, aby se ten zacatek nejak uzavrel. A ono jo. Vrele doporucuju. Neznam film, co by rozbrecel moji drahou polovicku, tomudle se to ale povedlo. ()

MrsTecka 

všechny recenze uživatele

Tento film mi hodně připomíná Psí život z roku 1995. Rozhodně je těžké se nerozbrečet, když jste stejný slaboch jako já a k slzám vás dožene sebemenší dojetí. Je vtipné vidět, jak takový pes podle tvůrců myslí. Za mou ubrečenou maličkost spokojenost. ()

Sagra 

všechny recenze uživatele

Tak tento film obsahoval všechno. Smutek, lásku, oddanost a smrt. Hodně smrti... Zkrátka pořádná dávka emocí Vás zde nemine. Jestli jste k tomu milovník psů, tak se stoprocentně rozpláčete. Nikdo z nás neví, co se doopravdy odehrává v mysli našich mazlíčků, díky tomuto filmu se tomu alespoň trochu přiblížíme. Za mne úctyhodný snímek. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Film ako stvorený pre všetkých psíčkarov ale nielen pre nich. Film veľmi dobre graduje čo ho vyzdvihuje z priemeru a taktiež potešia havkovia v hlavných úlohách. ()

uhlerado 

všechny recenze uživatele

Myšlienka pekna. ale psy to vidia trochu inak si myslim. Snaha o interpretaciu pohladu psa na svoj zivot. Kto ma rad psov, bude slintat. Ja som tak 50 na 50. Davam len 3* ()

Rgaz 

všechny recenze uživatele

Trapný. Ale oni prostě přesně vědí, jak uchvátit diváky. Přidat pejsky, smrt pejsků, samotu pejsků a mluvícího hloupého psa, kolem kterého se to točí, aby se všichni rozbuleli a řekli si: ,, krásný dojemný film, určitě koukněte!” Přitom úplně zapomínají na to, že je to extra trapný film, který mně nepřinesl nic do života, kromě pochopení, že to bylo extra zbytečná podívaná. PROČ FURT MUSÍ PSY VE FILMECH MLUVIT JAK HLOUPÉ DĚTI? ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Lehoučké jako pírko. Takové čisté a jednoduché, ale přitom hluboké. Bulela jsem u toho jak zjednaná, protože takhle emotivní film jsem už dlouho neviděla. Holt jsem pejskomil, takže se mě to dotýkalo. Příběh je takový nadpozemský a nereálný. Ale mně to bylo úplně jedno, o to hezčí byly ty navzájem se prolínající linky. Dočkali jsme se lásky, samoty, ztrát, křivdy, no prostě sem autor napasoval tolik různých pocitů, že je to na film o zvířatech až nezvyklé. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

je to skvelé, pre tých čo majú psa aj klasika.. o presladenosti mozu tarat ubohi chodiaci robotkovia v cool teplacikoch a vysmahnute egocentricke mysliace bytosti na to kde sa pojde vecer parit. je to skvele uvolnenie a dobre podany pribeh. ti psi v hereckom vykone trumfli ackove hviezdy. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama