Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Další psí přírůstek v Hallströmově tvorbě. Vlastně víc přírůstků v řadě. Knihu jsem nečetl, ale věřím, že umí být teskně dojemná každým slovem. Ovšem dostat ji na plátno musel být ořech, protože hlavními hrdiny jsou tu psiska. Navzdory všem skandálním nepříjemnostem, o které se tvůrcům postarali ochránci zvířat, je tohle pravá pocta psím miláčkům a tím spíš by to ti ochránci měli tentokrát zabalit. Film, v němž se vlastně až tak moc nestalo, a přesto dokázal zahřát na srdci o dost (psích) chlupů víc než Hallströmovy předchozí kousky. Vedle Gilberta a Žít po svém asi nejdůstojnější režisérův počin. ()

Kajman26 

všechny recenze uživatele

Citová vyděračka, která funguje jen na ty, co mají rádi psy. Takže na mě nefungovala. A sralo mě to. Možná by to byl fajn rodinný film, kdyby se nesnažili, aby to byla citová vyděračka. Pro pejskaře ráj, jinak nic moc. Schválně... Přečtěte si ostatní recenze. ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Miestami príliš zbytočne citovo vypäté (každý odchod bol tažký), miestami prehnané (sténa v kuchyni, bitka pred barom). Ale celkovo to zanechá veľmi príjemný pocit a každý teraz bude chcieť mať svojho psa. A každý, kto stratil svojho maznáka bude dúfať, že sa vráti späť. ()

Eaton_Hunt 

všechny recenze uživatele

Tento film bych doporučil všem, kteří mají za svého mazlíčka psa, je to nejdojemnější snímek, který jsem kdy viděl, ten silný příběh jedné psí duše, která hledá podstatu svého poslání v lidském světě je neskutečně provedený. Skvěle natočené záběry z pohledu hlavní postavy, což je naše psí duše, a také hlavně jeho úžasný komentář. Na tento film se vždy podívám, když chci vidět něco nádherného a také abych si připomenul jaké mám štěstí, že mám svého milovaného psího mazlíčka. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 8/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že k podobným filmům mám slabost. Byl to pěkný film se skvělým soundtrackem a nemám moc co bych vytkl, možná jen ten to hledání dívky, kde byl policejní pes v autě a čekalo se až zaštěká. Komentář psa se nesnaží být neustále vtipný a když chce tak se to většinou podaří. Herci jsou vhodně obsazení a na role mi sedí. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Velice dojemný příběh s pěkným nápadem. Velká ždímačka emocí, ale bylo to pěkné, se skvělou hudbou a herci, takže nemám moc co dodat a asi si koupím pejska. Hodnocení: 8/10 ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Láskavý príbeh kolobehu života z psej perspektívy. Hoci má divák možnosť zažiť päť psích a štyri ľudské príbehy, v podstate ide o jeden kruh, ktorý sa uzatvára tam kde začal. Sú to všetko príbehy o láske v rôznych podobách. Niekedy tej krásnej a niekedy jej odvrátenej podoby. Produkcia je výborná a hoci psia perspektíva prirodzene navodzuje ťuťu-muťu atmosféru, tvorcom sa celkom darí neskĺznuť k čistému sentimentu. No a hoci až na Dennisa Quaida je film obsadený pomerne neznámymi hercami, všetci svoje postavy stvárňujú presvedčivo a doplňujú tak atmosféru o ľudský rozmer. Taká psia verzia Slepačej polievky pre dušu. ()

machmej 

všechny recenze uživatele

Film, který se v kině často nevidí...Dojemný,vtipný a nečekaně i dobrý dabing. I když je pravda, že film až moc tlačí na dojetí, což také dopadlo tak, že po skončení filmu nebyla snad ani jedna žena, která by neměla v ruce kapesník:-). Pokud Vás odradilo jít na film, kvůli údajnému týrání psů při natáčení, stačí si najít údajné skandální video, kterému se jen vysmějete, protože kvůli minutovému videu, kde se jen pes bojí skočit do vody a na 2 vteřiny se potopí, aby pro něj ihned skočili, aby ho vytáhli??!! ()

BetyFr79 

všechny recenze uživatele

Dnes jsme film zhlédli s 12ti letým synem a moc se nám líbil. Ani chvilku jsme se nenudili. Mělo to spád a bylo to veselý a smutný a zase veselý a zase smutný... a my, co bychom se mohli živit jako profesionální plačky, jsme odcházeli z kina s plnou kapsou posmrkaných kapesníků těšíc se domů na tu naši čtyřnohou "bestii" :) ()

SEVILIA 

všechny recenze uživatele

Tí ktorí sa chystáte do kina si obstarajte pekný balík kapesníčkov. Keby som vedela, že preplačem celý film asi by som sa rozhodla radšej pre domáce pozeranie. Film ma prekvapil a chytil za srdce. Lepšie než Hachikô a hodnotím 5* ()

De Large 

všechny recenze uživatele

Áno, je to samé klišé, americké patetické bla bla.. priehľadný dej, atď... Ale je to neskutočne krásne, láskavo a úžasne natočené... nádherný film... ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

milý, pekný, trocha zábavný a trocha dojemný rodinný film. Zvládnu ho aj deti aj dospelí a nejaká ta slza sa objaví asi u každého. Film zámerne hrá na city keďže sa tam zopár krát presúva psia duša a ako to už býva, človeka viac rozľútostí pohľad na umierajúceho psa. lebo veď smrť ľudí vo filmoch je už úplne obyčajná vec, ktorá z nikým nepohne. Psí príbeh je dobre spracovaný, je to jednouché a priamočiare. Mňa to aj zabavilo aj dojalo. ()

BlackMolla 

všechny recenze uživatele

Sice úplně nevěřím nějakému převtělování, ale moc se mi líbilo zpracování - člověk si pobrečel i se pobavil.. jsem ráda, že jsem na to šla do kina, stálo to za to! :-) ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama