Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (446)

LoveGun 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi moc líbil. Jsem pejskař duší i tělem :) A tak mne to nenechalo chladnou a i slza ukápla. Kord při scéně jak Baily odchází za "duhový most"... Opravdu krásné a výstižné. ( Šárka ) ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Jestli někdo dokonale zapadal do cílové skupiny tohoto filmu, pak jsem to já. Jenže Psí poslání mě zdaleka neuchvátilo tolik, jak mělo. Ano, citová vydíračka je to slušná, ale je to všechno tolik prvoplánové. Začátek je nudný, poslepovaný z všemožných klišé, zbytek filmu má pár slušných momentů, ale bohužel pořád dost málo a věřím tomu, že za chvíli mi z něho v hlavě nic nezbude. ()

Skipperka 

všechny recenze uživatele

Doják! Kdo u toho to filmu nebrečel tak ten snad nemá srdce. Samozřejmně než jsem viděla tento film, přečetla jsem dřív knížku, která je ve finále trošku jinak zpracovaná než film. Na konci filmu vás to překvapí než jak to je v knížce, tak vám to ušetří trochu slz. ()

Methew 

všechny recenze uživatele

Úžasný priam až dokonalý film. Nebudem preháňať ak poviem, že lepší som teda zatiaľ nevidel. A to som ich videl už fakt veľmi veľa. Ale toto je spirituálnej a uvedomelej povahy. Celý dej v podstate ťaží z existencie duše a reinkarnácie. Čo sú vznešené ideály života, ktoré v dnešnej dobe, mnohých zvrátených ľudských pováh, proste chýbajú. A toto je film, ktorý má ľuďom pripomenúť, že život a jeho zmysel nespočívajú v materializme a nekonečnou honbou za peniazmi. Že človek sa len zbytočne stresuje a horkokrvne potom robí chyby, ktoré ho pripravujú o tie najkrajšie chvíle života. Peniaze nikomu nedajú rovnováhu, vnútorný pokoj či vnútornú slobodu. Ale duša, to je už iná pesnička... ()

injoy 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem asi nepochopil o co v tomhle nefilmu šlo. Přijde mi, že točili film, ale byl tak krátký a stupidní, že k tomu přibastlili další tři ještě kratší... a to má jako stačit? Nejhorší film o psech, co jsem kdy viděl. ()

Paja1215 

všechny recenze uživatele

Zaručeně jeden z nejlepších filmů o psech vůbec. Neuvěřitelně silný příběh. Tenhle film dává naději že duše milovaných pejsků se někdy může navrátit zpět. Každý pejskař pochopí a myslím si,že si i pobrečí :-) ()

lisbethsally 

všechny recenze uživatele

Velmi dojemný film, nejen pro "pejskaře". Několikrát mi rozesmutnil, ale vždy jen na chvilku. Po shlédnutí jsem měla zvláštní pocit klidu a naděje. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Příběh několika příběhů. Dojemné a příjemné zároveň. Silné, ale přitom nepříliš moralizující. Tohle si ráda budoucnu někdy zopakuji. :-) ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

příběh naprostý TV průměr na nedělní odpoledne ke kávě, psí oči za 5 hvězd...vychází pěkný průměr a krabice kapesníků ps: mám asi divnýho psa, celej film vedle mě prochrápal a když film skončil,tak se probral a šel se nažrat :D :D ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

I přes nadprůměrné hodnocení není tento snímek pro každého, ač z psychologického aspektu se tvůrci snažili vybudovat co nejemocionálnější atmosféru na straně psí duše, která se převtěluje do dalších psů, avšak v dalším životě stále vzpomíná na svůj první život, což mi přijde, i když je film jakž takž snesitelný, trochu absurdní, což u věřících věřící v minulé životy je přesvědčení, že ať byla duše v jakémkoliv těle a životě předtím, v dalším životě si z minulého života nepamatuje vůbec nic. ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Příběh psa který prožije pět životů a čtyři reinkarnace v domnění, že pochopí svět kolem něj. Je to originální, jednoduché a přitom zábavné zároveň. Takové filmy se cení. Hlavní hrdina filmu, pes Bailey, má na svět pohled skutečné čisté duše jako by jsme to čekali od každého psa. Příběh je plynulý, ne příliš dlouhý a všechny zbytečné zdlouhavé scény tu neexistují. Film rozhodně dojme a donutí zamyslet se nad životem tak, jak nám ho pes na konci interpretoval. ()

pblicek 

všechny recenze uživatele

Ačkoli na reinkarnaci nevěřím, jako FANTASY dobrý. V dnešní době super-hrdinovských slátanin, tvořených spíše na PC než před kamerou, které se točí za jediným cílem vyždímat co nejvíc peněz, bylo tohle milé překvapení. ()

Lucy1905 

všechny recenze uživatele

Jakožto dlouholetý pejskař jsem tento film opravdu HODNĚ prožívala. Po tom co jsem ho dokoukala mi trvalo hodně dlouhou než jsem ho rozdýchala. Upřímně jsem u toho hodně brečela. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov psov je toto výborná smutná dráma, ktorá sa síce nevyrovnáva filmu Hačikó, no stále dokáže zaujať. Pre ostatných je to celkom dobré dielo s príliš nudnými dvoma prostrednymi príbehmi, zato ale s pekným koncom a celkovo zaujímavým poslaním: pes neodíde do neba dokým nás neurobí šťastným... ()

Lubik333 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový filmek, který vás potěší. Příběh to mělo pěkný, proto nechápu určité komentáře (seřadit podle hodnocení --> posunout až na konec), které tento pro ně zbytečný film opovrhly, že je to jen další zbytečný americký citový blábol. O dost lepší než jiné filmové zhůvěřilosti (50 odstínů a pod.). Za mě povedený film o psím životě,... vlastně psích životech. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama