Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem už i podle traileru, že půjde o solidní výplach emocí... No, nestalo se. Samože tam nějaká ta chvilka pro slzičku byla, ale jinak to bylo moc příjemné. S pejsky sranda, lidi sympatičtí. Já myslím, že pro pejskaře super a ostatní by to urazit nemuselo. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Tento film musí být pro pejskaře dar z nebe, ale je skutečně tak dobrý , jak všichni říkají? Ano i ne. Scénaristé měli tu výhodu knížní předlohy. Samotný námět , že se psí duše vrací pořád vrací zní dobře, ale po čase se prostě okouká. Postavy moc nezaujmou, psíci jsou fajn , ale to nestačí. Konec , který hraje na emoce je poměrně vydařen, ale celkový výsledek to výrazně nezmění. Naštěstí já jsem pejskař , a tak přidávám hvězdu navíc. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako kolik asi dám hvězdiček,když hladím všechny i naprosto cizí psy, kteří na mě zrovna nenávistně nevrčí a navíc Bailey je stejná rasa jako moje nejka fenka Zuzanka. Jediné s čím jsem měl problém , bylo to převtělování - ale to na tom bylo to geniální- kruh se uzavřel a poslední minutu jsem probrečel jak malej......99% ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Jedna vec je, ze jsem u toho filmu rval asi dvacetkrat, ale jen protoze mam trosku vypito a miluju zvirata. A to je tak vsecko a jediny na co tenhle film hraje. Strasne to tlaci na pilu. Relativne nosny namet, ale sazi ta nejvetsi klise jedno za druhym jen aby to nekoho dojalo. A neni to ani pro deti a ani pro dospele. Dospelym to musi pripadat strasne hloupy (i kdyz podle hodnoceni tady je asi precenuju), detem zbytecne drsny. Osmdesatkovym filmum s podobnou tematikou pro celou rodinu to nesaha ani po kotniky (a o to se marne snazi celou dobu). Takze jak jsem rekl v prvni vete, ze u toho bulim znamena jen to, ze jsem fnukna a je to jediny, co v tom filmu funguje (a to neni lichotka). Tenhle film si to bohuzel nezaslouzi a Halstlröm byl vzdycky kycar, ale tady sel hodne hluboko. PS: Tu praci s tolika zviratama musim ocenit, to ne ze. A taky me sralo, ze ten film dostal takovej vykalkulovanej pojeb, kde to tady po premiere melo 30 procent nebo tak. A kdyz jsem se to snazil obhajit, tak jsem dostal ban, protoze jsem pitomec, co to napsal do komentaru. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Miloučkej zvířátkovej filmík s perfektně cvičenými pejsky, kteří mají jednu duši několikrát reinkarnovanou, hledající smysl svého života. Majitelé svých psů by se měli začít bát, aby jim jejich miláček neutekl k sousedovi nebo nedej bože na jinej kontinent hledajíc zamilovanou duši. Rodinné, příjemné pokoukání, ale jaksi emočně ploché. Po první smrti pejska už divácky nedokážu tak rychle přilnout k dalšímu a dalšímu. Pokud budu chtít pejskovou zábavu, najdu si praštěné čokl-home-video. Pokud budu chtít pejskovej slzák, dám Čika či Hačika dosud nepřekonaného. Tam vidím skutečnou věrnost bez jakýchkoliv smyšlených psích komentářů. 65% ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Nepovažujem A Dog's Purpose za nejaký zlý film, naopak. Pre psíčkarov je to určite balzam pre dušu. Sám preferujem psy pred mačkami, no nehraničí to až s fanatizmom. Tento film ale účelovo tlačí na pílu, čo mu nerobí dobre. Pri porovnaní s Marley & Me, alebo Hachiko: A Dog's Story, je A Dog's Purpose príliš umelým a predvídateľným útokom na city. Cieľová skupina bola jasná, motív ale príliš prvoplánový. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,I had a purpose, I was needed again and again and again. With each new life I was learning a new lesson." Jestli mě něco dokáže dojmout, jsou to filmy o psech. A tohle byla vyloženě hra na city - velice hezky natočená a příjemná. Střídání veselých a smutných okamžiků funguje, některé dílčí příběhy však příliš nezaujaly. I když jsem před projekcí čekal, že film bude ještě o poznání pozitivnější, pohled do psí mysli jsem si velice užil. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Psí poslání je pro mne velice milým překvapením. Bailey, Bailey, Bailey, Bailey je psí pán a já jsem se do toho dobráka absolutně zamilovala... Jeden z nejnádhernějších filmů, které jsem kdy viděla. Ano, jedná se o zcela očividné ždímání emocí, ale u tohoto filmu se mu zcela ráda poddám. Kdo má rád zvířátka, tak si příběh užije naplno. Pokud film s někým nehne, tak musí mít srdce snad z kamene. (Mrzí mne okolnosti, které předcházely premiéře tohoto filmu v zahraničí a s tím související negativní hodnocení na zahraniční filmové databázi, protože tohle si film skutečně nezaslouží.) Tak směle do kina a s sebou obrovské balení kapesníčků. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Smutné a veselé, vážné a legrační, dojemné a vlastně i poučné - tak bych shrnul tento film, kde bude člověk mnohdy souhlasně pokyvovat hlavou a myslet si "tak takhle to ti psi chápou!". ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten příběh, ke kterému si jde člověk odpočinout, odrelaxovat se. Opravdu mě to uvolnilo, jak hodně dobrá masáž. Příběh psa se mi líbil, i když naivita nebrala konce a konec filmu jsem předvídal už někde na začátku filmu, ale prostě mi to nevadilo, bavil jsem se. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Rodinná záležitosť nijak nevybočujúca z predpísaných žánrových koľají a v podstate sa dá povedať, že jej pozretie nespôsobuje žiadnu ujmu ani nič podobné. Čoby jednohubka je to záležitosť pomerne znesiteľná, ľahko stráviteľná a takisto dobre odsýpajúca. Je vidno, že režisér má tento typ snímok "zmáknutý" do bodky, s emóciami totižto narába ako sa mu len zachce. K príbehu ako takému sa azda ani nemá zmysel vyjadrovať, je to skrátka psia záležitosť, a tento "zákerný" typ filmov vie chytiť za srdce skutočne hockoho (preto sa im snažím vyhýbať, ako sa len dá). Suma sumárum v podstate podarená záležitosť, ktorá bezpochyby splnila svoj účel, rozosmiala, privodila zopár sĺz, no a akiste si našla svoje publikum. Nič viac, nič menej. 65% ()

Oliveris 

všechny recenze uživatele

Krásny snímok, v ktorom sledujeme niekoľko životov hlavného hrdninu. Film nekladie až tak dôraz na to, čo je skutočným zmyslom psieho života, ale skôr nám krásnym spôsobom rozpráva príbeh každého života, ktorý prežil. Čo sa mne osobne páčilo omnoho viac. Sledujeme stret hl. hrdinu s množstvom ľudí, pričom každý je iný a každý ho naučil niečo iné. A sám sa tomu čudujem, ale páčilo sa mi aj to, že k jednej osobe zostal verný počas všetkých životov. Na záver môžem povedať len toľko, že film doporučujem každej rodinne a tiež každému, kto pochybuje o tom, že pes je inteligentný. ()

Tina00 

všechny recenze uživatele

2* - ne za to, že by to byl špatný film (špatný je jen dabing, který z něj dělá nepřirozenou ruinu), ale za to, že film není pro nikoho. Kdo nemá psy (zvířata) rád ten na to nepůjde, kdo je rád má - bude pravděpodobně jako my, traumatizovaný ještě celý večer. Není to vyděračný doják, ale je to prostě zbytečně smutný pohled na to, jak umírá celá parta psů. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama