Reklama

Reklama

Hrdina Tiny

  • Česko Malí hrdinové (více)

Obsahy(1)

Pejsek Ťapka je síce malý, ale odvaha mu nechybí. Se svými kamarády králičky musí zachránit před zlými pytláky všechna zviřatka v lese. Ťapka je prostě hrdina. Čeká vás animované dobrodružství pejska Ťapky a jeho kamarádů. (ČSFD)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Malá zvířecí pohádka čerpající základní motivy ze Sedmého bratříčka (1995), ve kterém štěně vychovala rodina zajíců. Velký prostor zde má také postarší pan Sova a několik dětí. Jejich společným zájmem je políčit past na pytláka… Nechybí příjemné písničky a ponaučení. Z dalších pohádek Józsefa Gemése, budapešťského rodáka, se na český DVD trh dostal také Vrabčák Vilík (1989). Kromě režie je Gemés také scénáristou animovaných filmů a jako hlavní animátor se podílel na Pasti na kočky (1986). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Siedmeho bračeka je v čomsi iné ako sú bežné filmové pokračovania. A to hlavne v tom, že na rozdiel od prvotného filmu už obsahuje fungujúci príbeh. Opäť môže stavať na peknej a v niektorých prípadoch aj vtipnej animácii (lasice rulezz). Tam však pozitíva končia, kedže všetko ostatné pôsobí detinsky, od jednania postáv cez dialógy až po samotný jednoduchší scenár, čiže v tomto ide viac v šlapajách jednotky. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem dostal DVD a od té chvíle jsem tenhle film prostě miloval. Líbily se mi písničky, příběh, a celou dobu jsem fandil Ťapkovi. ()

Reklama

Reklama