Reklama

Reklama

Omrzlina

  • Česko Snowboarďácká akademie (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hrdinou americké komedie je Billy Wagstaff, který se svým kamarádem Caseym opouští rodnou Venice Beach a míří do hor Pine Mountain na Akademii snowboardu. Zdá se, že mládenec, který je v této disciplíně opravdu machr, konečně dosáhl toho, po čem toužil. Ale v životě není nikdy nic tak jednoduché, jak si Billy představuje. Zaplete se do války mezi majitelem školy a místními aktivisty, z akademie ho vyhodí a on se musí rozhodnout, na čí stranu se přikloní. A pak je tu blonďatá instruktorova dcera, o jejíž přízeň stojí za to bojovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

mira007 

všechny recenze uživatele

Absurdní, ultrasprostá komedie, na ktrerou jsem narazil, když jsem hledal filmy s tématem snowboardingu. Jo, pár hezkých záběrů na hory a lyžování tam je, ale jinak je to hodně velká retardace, která není moc vtipná ( asi jen dva vtipy jsou supr ) a nato se tam řeší třídní rozdělení bohatí vs. chudí jak v budovatelským filmu. Čím je tohle dílko aspoň trochu zajímavé? 1) ok, pár záběrů extrémního snowboardingu 2) v jedné z rolí pornoherečka Traci Lord 3) kde se vzal tu se vzal Kobra 11 komisař Jan Richter 4) pár naducaných umělých prsou, které se ukážou , aby dali pauzu těm retardovaným pseudovtipům ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Občas při hledání jednoho filmu narazíte na úplně jiný neznámý film. Hledal jsem Snowboardovou akademii s mou oblíbenou milfkou Brigitte Nielsen a narazil jsem na Omrzlinu, která českou distribucí projela i pod stejným názvem, s jinou mou oblíbenou milfkou Traci Lords. No nemám já štěstí? Ale k filmu. Snowboard ať už jako sport nebo životní styl jde zcela mimo mě. Čekal jsem onanistické záběry na sjezdy a říkal si, že je prostě vydržím. Alespoň je doprovázela dobrá hudba. Co už se ale skoro snést nedalo byla přemíra silikonového poprsí. Už skoro nacházím přímou úměrnost mezi litry silikonu a odhalením před kamerou. Na normální přírodní prsa v podobných filmech už skoro nenarazíte, pokud je nějaká odhalí, můžete si být skoro jistí, že nejsou pravá. A, už jsem zase odskočil. Takže k filmu. Je to tak tupé, až mě to pobavilo. Člověk si z toho nezapamatuje nic, zůstane jen neodbytná chuť nechat se opíchat Traci Lords. A určitě jen za ni jdu tak vysoko. Ale během sledování to byla i docela sranda. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ úvod nevypnete hneď po dementných vstupoch, gestách, dialógoch, hercoch a ešte je toho veľa, čo je tu debilného, tak pár hlášok, spojených hlavne s kopcom stoja za to. Ale kvôli nim sa to naozaj neoplatí trpieť. A teda vďaka však za to, že to bolo tak krátučké. 30%. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne zúfalá pseudokomédia, ktorej scenár písal nejaký (minimálne) ľahko retardovaný jedinec. Tento paskvil nefunguje ani ako oddychová crazy komédia, pretože aj v rámci "ľahkého žánru" je toto trošku silné kafe. Doporučil by som tento ODPAD jedine fanúšikom snowboardingu (aj tak štvrtina filmu sú len zábery na snowboardové loopy a zjazdy) alebo nevyvenčeným puberťákom. Úbohý trápny lacný shit!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já nevím ale já se bavil, sice je to úplně primitivní zábava, ale já nejsem takovej intoš, jako hodně lidí tady. TAkže se dokážu bavit i u takovýhle filmů. Pár naprosto dokonalých hlášek(jak tu někdo napsal "Zdravím kurevníku, tedy plukovníku". jsou naprosto dokonalé, stejně jako samotný Peter Jason. Občas se sice objeví nuda, ale po těch pár minut nudě se objeví něco vydařeného. Ale jak říkám tohle není pro lidi co se baví u těch "inteligentních" komedií. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama