Reklama

Reklama

Po dlouhých letech se tenhle smolař konečně dočká povýšení. Žena, do které se zamiluje, ho ale připraví o totožnost, hodnost i uniformu. (Netflix)

Recenze (2)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 1805. Britský námořní kadet a bývalá prostitutka zažívají dobrodružství na širém moři... Tvůrci série "Carry On" parodují opakovaně historické velkofilmy. ( např. Carry On Cleo ) H. - Kenneth Williams (kapitán Fearless); Bernard Cribbins (Albert Poop-Decker); Juliet Mills (Sally); Charles Hawtrey (Walter Sweetley); Donald Houston (první palubní důstojník Howett); Percy Herbert (Angel) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

8. Carry On Jack (1963)___ Jack Daniels možná zachránil Irsko před pruskou invazí roku 1814, ale Bernard Cribbins a jeho parta zachránila Londýn před španělským dobytím o pár let dříve, a to je historický fakt. Netypická Carry onka, ve které z původního osazenstva nezůstalo moc lidí, a někteří svou sérii teprve začali. Druhý barevný film série a vůbec první odehrávající se v historii (kostýmy). Stejně jako další díly, je to vtipné, ale občas to dá práci se zasmát. ()

Reklama

Reklama