Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět mladé ženy se obrátí vzhůru nohama poté, co je zraněným nájemným vrahem přepadena ve vlastním domě a držena jako rukojmí s pistolí u hlavy. Když se u ní nečekaně objeví její kamarád, je také zajat. Všichni pak společně zasednou k objednané „číně" a lahvi whisky. Po několikahodinovém přemítání trojice nakonec odhalí, co se toho večera doopravdy stalo. Postupně rozmotají pavučinu klamu a vytvoří spojenectví, které navždy změní jejich životy. Snímek Two Down je temně komediální thriller o lži, podvodu a nesourodém přátelství zrozeném v posledních hodinách života nájemného vraha. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, jak si v Anglii tenhle film chválí, je na mě až moc nudnej. Čekal jsem nějakou poctivou anglickou haha-suchařinu a přitom na mě vystřelila plitká bejkovina, která bavila alespoň svým zpracováním, ale nakonec bylo fajn, že měla jenom oněch 88 minut. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Je to asi docela pěkně a zejména chytře napsané, ale jaksi podivně zrealizované. Spousta schválností, chvílemi až ztřeštěný střih. V závěru to dostává trochu formu, ale do té doby to spíše rozčiluje, než napíná. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Špetka černého humoru a trocha krimi. 1) Snímek je rodinná záležitost. 35letý režisér Matthew Butler-Hart napsal spolu se svou ženou scénář, spolu se podíleli na produkci a na tvorbě ruchů. Tori Butler-Hartová si zahrála přepadenou Sofii. Režisérův bratr 29letý Graham Butler (pizza boy Luke) spoluzaložil produkční společnost Fizz and Ginger Films (oba bratři a Tori). 2) Film je poněkud těžkopádná a zbytečně natahovaná krimikomedie. 3) Další účinkující: Nick Rhys (Johnův bratr Sam), 35letý Alex Hassell (nájemný vrah John Thomas). ()

Reklama

Reklama