Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět mladé ženy se obrátí vzhůru nohama poté, co je zraněným nájemným vrahem přepadena ve vlastním domě a držena jako rukojmí s pistolí u hlavy. Když se u ní nečekaně objeví její kamarád, je také zajat. Všichni pak společně zasednou k objednané „číně" a lahvi whisky. Po několikahodinovém přemítání trojice nakonec odhalí, co se toho večera doopravdy stalo. Postupně rozmotají pavučinu klamu a vytvoří spojenectví, které navždy změní jejich životy. Snímek Two Down je temně komediální thriller o lži, podvodu a nesourodém přátelství zrozeném v posledních hodinách života nájemného vraha. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Špetka černého humoru a trocha krimi. 1) Snímek je rodinná záležitost. 35letý režisér Matthew Butler-Hart napsal spolu se svou ženou scénář, spolu se podíleli na produkci a na tvorbě ruchů. Tori Butler-Hartová si zahrála přepadenou Sofii. Režisérův bratr 29letý Graham Butler (pizza boy Luke) spoluzaložil produkční společnost Fizz and Ginger Films (oba bratři a Tori). 2) Film je poněkud těžkopádná a zbytečně natahovaná krimikomedie. 3) Další účinkující: Nick Rhys (Johnův bratr Sam), 35letý Alex Hassell (nájemný vrah John Thomas). ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Je to asi docela pěkně a zejména chytře napsané, ale jaksi podivně zrealizované. Spousta schválností, chvílemi až ztřeštěný střih. V závěru to dostává trochu formu, ale do té doby to spíše rozčiluje, než napíná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, jak si v Anglii tenhle film chválí, je na mě až moc nudnej. Čekal jsem nějakou poctivou anglickou haha-suchařinu a přitom na mě vystřelila plitká bejkovina, která bavila alespoň svým zpracováním, ale nakonec bylo fajn, že měla jenom oněch 88 minut. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama