Reklama

Reklama

Souvenir Strip of the Edison Kinetoscope

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární / Sportovní
USA, 1894, 1 min

Obsahy(1)

Eugen Sandow, považovaný za najsilnejšieho muža svojej doby, predvádza svoju maskulatúru. (baruss)

Recenze (34)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ztělesněný Hercules, nebo později náš udatný Gustav Frištenský, místy mi však toto číslo, tak trochu připomínalo výstup nějaké sličné modelky:-) ()

zputnik

všechny recenze uživatele

Těžko se hodnotí tento "pionýrský" projekt THE EDISON KINETOSCOPE. Eugen Sandow v tomto kraťasu předvádí své kousky, konkrétně pak: své svaly. Ironií osudu je, že kulturista Eugen Sandow zemřel na infarkt právě ve chvíli, kdy se snažil roztlačit své auto. Holt i toto napsal sám život. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Eugen Sandow byl první skutečnou hvězdou, která pózovala v Edisonově studiu. Kulturista, považovaný dle dobového tisku za "nejsilnějšího muže na světě", ukazuje svoji pracně vycvičenou muskulaturu s několika vybranými gesty. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Kaliningradský rodák, potomok nemeckého otca a ruskej matky, Friedrich Wilhelm Müller, známejší pod svojim pódiovým menom Eugen Sandow, predvádza svoju osvalenú postavu v klasických pózach. Tento muž je považovaný za otca modernej kulturistiky. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Takový malý krátký dokument ukazující, kam až lze vypracovat lidské tělo bez pomocí steroidů. Nechci nějak rýpat, ale na těch prsných svalech šlo ještě trochu popracovat ... Sorry, nedalo mi to. :o) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Sandow, předloha sošky pro vítěze Mr. Olympia, v plné kráse? Myslel jsem, že něco takového nikdy neuvidím. Skvělý minutový zážitek... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Jedna z mnoha krátkých filmových abstrakcí, natočena Williamem K.L. Dicksonem. Aneb zde se píše historie filmu! Prakticky jeho počátek. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

heh, tato jednohubka sa velmi zle hodnoti, pretoze nemam sajn akeho kriteria sa pridrziavat.. hlavny hrdina je borec ako sa patri, ale zial tato vykopavka uz nema dnesnemu cloveku co povedat.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To se mu to machruje – každopádně v té době určitě pro dámy zajímavá podívaná a pánové jen tiše záviděli. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Na černém pozadí je v "americkém záběru" zobrazen kulturista. Ukazuje svoje svaly, pomocí všem známým pohybům. Dříve mohli ukazova jistou dávku profesionalit avšak v dnešní době jsou některé přímo k smíchu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Človek považovaný za najsilnejšieho muža svojej doby? Spomedzi koľkých ľudí to hodnotili? Podľa mňa samozrejme prehnané a určili to z malého kruhu kandidátov, lebo podľa mňa mal dosť divnú postavu. Vidieť tu prvopočiatky pózovania, je to celkom zaujímavé, najmä pre kulturistov. ()

Reklama

Reklama