Reklama

Reklama

Zathura: Vesmírné dobrodružství

  • USA Zathura: A Space Adventure (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když otec odejde do práce a nechá je v péči jejich starší sestry, vydávají se šestiletý Danny a desetiletý Walter do dalekého temného vesmíru, zatímco hrají tajemnou deskovou hru, kterou objevili ve sklepě jejich starého domu. Na této vzrušující výpravě jsou doprovázeni osiřelým astronautem a musí překonat nejrůznější nástrahy v podobě roje meteoritů, nepřátelských mimozemšťanů a běsnícího robota. S astronautovou pomocí rozhádaní bratři odsunou své malicherné spory stranou a společnými silami se pokusí probojovat až na konec tajemné hry, aby se mohli vrátit domů. Všechny pokusy však mohou přijít nazmar, pokud se jim nepodaří vyzrát nad největším nebezpečím ze všech – silnou gravitační silou, která je vtahuje do prázdnoty temné planety Zathura. Na motivy úspěšného bestselleru uznávaného spisovatele knížek pro děti Chrise Van Allsburga (Polární expres, Jumanji). (HBO Europe)

(více)

Recenze (342)

clemo 

všechny recenze uživatele

Ja vim, jak tohle vzniklo. Nekdo omylem DVD s filmem Jumanji zasunul do policky se sci-fi. Tam na nej narazilo jedno ze STAR WARS DVD z nove trilogie (I-III), ktere v te chvili z nejakeho duvodu postradalo zdravy usudek, mozna ho ten samy clovek polil alkoholem. No a tak se stalo, ze tyto dva disky prozily vasnivou noc a rano byl na svete fiml Zathura. Po mamince ma namet a hlavni zapletku (stolni hra se stane zivotu nebezpecne skutecnou), po tatovi vsechny ty vesmirne prestrelky a exploze a specialni efekty vubec. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Taková trochu modernější kopie Jumanjiho. Každopádně - dívat se na to dá. Zábavný pohodový rodinný film, u kterého se člověk docela odreaguje. ()

dratkovani 

všechny recenze uživatele

Fantasy,která celkem pobaví,až na amerického kosmonauta,nějak ty amíky a jejich kulturu nemusím,je tam vidět podobnost s Jumanji,což je pochopitelné,ale podstatně slabší děj a stvárnění, pokud ale nemáte co na práci-není to špatně strávený čas. ()

bjehna 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Jumanji je slabý výraz. Rozhodně hezká podívaná, až na tu upíří královnu Ztuhlej Ksicht, ta tam vůbec nemusela být. Ale docela to šlo, hezky vykradený koncept hry alá Jumanji ve vesmíru, který až na některé pasáže vůbec neurazí a jako bezmyšlenkovitá podívaná s dětmi splní funkci. 75% - 25 % (minus 25% za Ztuhlej Ksicht). Suma sumárum 50% ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Skvěle efekty, které mluví...I když zežrat barák už tady bylo dostkrát...ale tohle provedení je fakt dobře udělané.. ()

annevelyn 

všechny recenze uživatele

Slabý podprůměr, který se zoufale snaží vytěžit každičký dolar z ubohého diváka, který kdysi shlédl Jumaji a touží vidět i remake. Na remaku není nic špatného, tedy kromě samotné myšlenky přetáčet cizí nápady, ale v tomto případě to byla jednoznačně pána pořádně mimo. Neobjevuje se tu jediný originální, nebo alespoň trochu smysluplný nápad, který by tento film pozdvihl z propasti zapomnění. ()

whass 

všechny recenze uživatele

Mě to jednoznačně bavilo!!Skvělá komedie která pobaví celou rodinku i když občas pokulhává děj o zábavu je tu určitě postaráno!! ()

Candyman6 

všechny recenze uživatele

Kdybych volil mezi tímto a Jumanji, tak druhá možnost vyhraje, možná i z lehké nostalgie. Film měl dobrý efekty, ale žádný extra nápad(celou dobu jsem v tom viděl Jumanji v jinym kabátě), ale přes to všechno mě pobavil. ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco strašného, takže jsem mohla být překvapena jen v lepším a výsledek ušel. Tedy v rámci dětského filmu, pokud se chce člověk jen velmi oddechově na něco podívat. Fakt, že se jedná o obdobu Jumanji, kde šlo sice také o fantazii, ale "realistickou fantazii" oproti Zathuře, kde asi žádné fyzikální zákony neplatí, mi dost kazí dojem z filmu. Mezi 2 a 3 * ()

LukasLongr 

všechny recenze uživatele

Skvělé efekty, s dobrým příběhem, který vás nenechá ani na chvilku spát. Doporučuji zvukovou soustavu 5.1. Film pro celou rodinu. ()

xray0045

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevideli Jumanji asi se Vam bude film libit. Bohuzel je to pouhy klon situovany do vesmiru. Revnivost a usmirovani bratru, ktera ma byt motivem filmu je chvilemi docela otravna. Film na jedno shlednuti, po tydnu jsem si nedokazal vybavit zadny zajimavy moment. ()

Související novinky

Další kniha na stříbrná plátna

Další kniha na stříbrná plátna

01.03.2006

Adaptace knižních děl, čím dál více plnící kinosály, se poslední dobou stávají nejvýdělečnějším druhem filmu, proto se není čemu divit, když veliké společnosti skupují filmová práva od knižních… (více)

Reklama

Reklama