Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cash McCall. Pojem pro ty, kteří ve finančním světě něco znamenají. Strašák všech, kteří své podniky vedou od desíti k pěti. Cash McCall (James Garner) skupuje potápějící se firmy a potom je prodává. Se ziskem. Je mladý, pohledný, dobře informovaný, má ostré lokty a rozsáhlé kontakty, nebojí se riskovat. Když v hledáčku uvízne jinak bezvýznamná Austen Plastics, pro Casha se tento lov stává otázkou osobní cti – ve firmě pana Austena má desetiprocentní podíl jeho dcera Lory (Natalie Wood), s níž má Cash ještě neuzavřené účty. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mě prostě chytl v tu pravou chvíli. Potřeboval jsem něco nenáročného, pro usmání, hezkého s happy endem, což se v tomhle případě podařilo. James Garner a Natalie Wood jsou správná dvojka, která se hrozně hezky popichuje, a bavili mě. Scénář není nic skvělého, ale prostě jsem si film užil. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tak ona se z toho nakonec vyklubala romantická pohádka, drama bych snad ani nezmiňovala, neb bylo poměrně dost naivní a průhledné.. Nicméně James Garner v roli bohatého, lehce arogantního, mírně drzého finančníka/obchodníka a půvabná Natalie Woodová zachraňují, co se dá, už jen tím, že tu jsou.. Bezproblémově koukatelná filmová jednohubka, která mě sice nenadchla, ale na dnešní deštivé odpoledne v podstatě ideální oddechovka.. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka o multimilionáři, který snad není úplně šlechetný, ale je nezadaný. Věřím, že ve své době tohle mohlo u fanynek způsobovat hromadné podlamování kolen, sympaťák Garner obývá patro a půl hotelu, ve kterém má apartmá, lítá si vlastnoručně pilotovaným letadlem (žádný extrémní výstřelek, prakticky vybavené éro) na soukromé letiště kdesi u národního parku, jenž mimochodem vlastní a v němž si postavil nízkoenergetický a zaručené praktický dům... Je to moc pohádkové, idylické, ale svým způsobem i odreagovávající. Woodce to proklatě sluší. ()

Reklama

Reklama