Reklama

Reklama

Pokémon 1: Chci tebe, Pikachu!

(video kompilace)
  • Japonsko Pokémon: Vol. 1: I Choose You! Pikachu!

Obsahy(1)

Pokémone, volím si tebe!: Pokémoni jsou zvláštní bytosti rozličných velikostí a zvláštních sil. Obývají tento svět společně s lidmi. Desetiletý Ash o nich ví téměř všech a vždy chtěl být tím nejlepším trenérem Pokémonů na celém světě. Svého prvního Pokémona Pikachu obdržel od profesora Oaka. Spolu se vydají na cestu, která je plná dobrodružství.

Nemocnice pro Pokémony: Ash a Pikachu jsou napadeni hejnem divokých Spearow a naší dvojici pomůže dívka jménem Misty. V blízkém městě jménem Viridian City je nemocnice pro Pokémony a tam je vážně zraněný Pikachu vyléčen. Nemocnice je však napadena členy Teamu Rocket, kteří budovu zničí. Jedná se o nebezpečnou organizaci pokémonských zlodějů, ale zotavený Pikachu přivádí spoustu svých přátel a vstupuje právě včas do bitvy, aby zachránil Ashe a Misty strašlivým elektrickým šokem, který nepřátele odhodí pryč.

První chycený Pokémon!: Naši přátelé naleznou lesního Pokémona Catarpie. Večer se všichni utáboří v lese a ráno uloví Ash i Pidgeolta. V bitvě s Team Rocket zachraňuje situaci Catarpie, když zavine nepřátele do zvláštní sítě. Pak vítězný Catarpie obtáčí nit kolem svého těla, zabalí se do kukly a pomalu se mění v Metapoda. Je tak o krok blíž k vyplnění svého snu stát se krásným Butterfree. (Magic Box)

(více)

Reklama

Reklama