Reklama

Reklama

Pokémon 1: Chci tebe, Pikachu!

(video kompilace)
  • Japonsko Pokémon: Vol. 1: I Choose You! Pikachu!

Obsahy(1)

Pokémone, volím si tebe!: Pokémoni jsou zvláštní bytosti rozličných velikostí a zvláštních sil. Obývají tento svět společně s lidmi. Desetiletý Ash o nich ví téměř všech a vždy chtěl být tím nejlepším trenérem Pokémonů na celém světě. Svého prvního Pokémona Pikachu obdržel od profesora Oaka. Spolu se vydají na cestu, která je plná dobrodružství.

Nemocnice pro Pokémony: Ash a Pikachu jsou napadeni hejnem divokých Spearow a naší dvojici pomůže dívka jménem Misty. V blízkém městě jménem Viridian City je nemocnice pro Pokémony a tam je vážně zraněný Pikachu vyléčen. Nemocnice je však napadena členy Teamu Rocket, kteří budovu zničí. Jedná se o nebezpečnou organizaci pokémonských zlodějů, ale zotavený Pikachu přivádí spoustu svých přátel a vstupuje právě včas do bitvy, aby zachránil Ashe a Misty strašlivým elektrickým šokem, který nepřátele odhodí pryč.

První chycený Pokémon!: Naši přátelé naleznou lesního Pokémona Catarpie. Večer se všichni utáboří v lese a ráno uloví Ash i Pidgeolta. V bitvě s Team Rocket zachraňuje situaci Catarpie, když zavine nepřátele do zvláštní sítě. Pak vítězný Catarpie obtáčí nit kolem svého těla, zabalí se do kukly a pomalu se mění v Metapoda. Je tak o krok blíž k vyplnění svého snu stát se krásným Butterfree. (Magic Box)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Pavel1000 VHS
13.01.2021
Razto DVD
24.06.2019
T.Frana VHS
02.07.2017
Eru Jiné
03.12.2007
sonnak VHS
13.05.2006

Reklama

Reklama